Friday, May 25, 2012

Arbeide Skadebehandling Krev - lett hvis du gjør det!

Hvis du hadde en ulykke på jobb, kan dens konsekvenser få svært komplisert. En arbeider Skadebehandling Krev kan hjelpe hvis det deaktiverer og gjør deg mindre nyttig som en ansatt til selskapet. Utvinning tar tid og dine medarbeidere kan reagere på forskjellige måter når de har mer å gjøre på grunn av din helseproblemer.


De kan være ulykkelig med deg bremse sitt arbeid, eller de kan tro at du er praktisk talt blir lat og din skade er bare en unnskyldning, så du ikke trenger jobbe hardere.


Så blir din situasjon på jobben verre, selv om det ikke er din skyld du lider av en ulykke.


Ulykker kan skje, og du bør ikke bli straffet for den. Skaden kan resultere i mindre inntekter, du kan bli degradert, overført til andre aktiviteter eller mister en fremtidig sjanse for kampanjen.


Ikke for å nevne at en dag kan du høre fra sjefen din, kommet er tiden for du går fra selskapet, og plutselig er du igjen med ingenting.


Skal du bli Sacked?


På den annen side, du at du kan gjøre et arbeide Skadebehandling Krev. Men du også tenke på det er ikke rettferdig på selskapet og kan sette spill på din relasjon i. Men en arbeide ulykken Krev kan løse mange problemer brakt for hånden. Eksempel opplyses det åpenbare finansielle, grunnen til hvorfor vi gå på jobb. Å få betalt!


Skade vurdering og legeundersøkelse rapportere, en gang fått fra en medisinsk spesialist vil avgjøre verdien av din kompensasjon krav. Den kunne også få til lyse områder på jobb som er farlig å arbeide og hjelper selskapet å forbedre og forhindre flere uhell skader.


Det kan også være at din skade er mer alvorlig enn kolleger og sjefer tror. Hvis ulykken ikke var din skyld, skal firmaet bære alle konsekvensene, som de ikke har adlydt helse & sikkerhetsforskrifter.


Arbeidsplassen ulykke krav kan også kompensere for mange personlige problemer etter din skade på jobb - fordi vi ikke kan glemme at livet ditt ikke stopper på arbeid som det har innvirkning på ditt dagligliv, både personlige og sosiale.


Jeg hadde en ulykke på jobb - hva skal jeg gjøre?


Det finnes bestemte prosedyrer og ting du bør gjøre hvis du vil gjøre en kompensasjon krav om en skade på arbeidsplassen. Helt i begynnelsen, skal din skade føres i selskapets ulykke bok. Hvis firmaet ditt har mer enn 10 ansatte, er tilstedeværelsen av slike boken påkrevd ved lov.


Hvis en eller annen grunn ulykke boken ikke er tilgjengelig, bør du gi råd til sjefen din med en beskrivelse av ulykken og eventuelle skader opprettholdes. Hvis det var noen vitner til ulykken, bør de legge sin kunnskap om detalj til posten.


Du bør også bli bedt om å skrive ned en detaljert versjon av hele situasjonen - det er godt å forberede den så snart som mulig, slik at du ikke glemmer noe, og du vil ha den klar for enhver ytterligere prosess. Hvis du kan ta bilder av arbeidsområdet, pluss noen maskiner som var involvert.


Deretter bør du gå til legen din, slik at han eller hun kan gjøre en medisinsk oppføring om din skade. Hvis skaden er alvorlig nok for at du skal kunne arbeide, bør du organisere dine lovbestemte sykelønn med din arbeidsgiver. Det kan også være nyttig for din bilulykke skaden hevder å gjenopprette minst inntektene.


Selvfølgelig, hvis du vil kreve erstatning din, er best du kan gjøre å kontakte en ulykke advokat, som vil veilede og guide deg gjennom prosessen med å gjøre et krav. Kvalitet ulykke advokats tjenester er gratis, basert på en politikk som 'Nei vinne nei avgift', som betyr at uavhengig av Kravets sluttresultatet, du ikke betale noe.


På den annen side hvis du vinner, får du 100% av din arbeidsplass skade kompensasjon. Hvis du har spørsmål eller tvil om bør fortsetter du kontakte en i dag! Men kan du se hvilken som helst grunn hvorfor du ikke bør bruke en profesjonell og en 100% gratis basert tjeneste som kan gi deg kompensasjon for ulykken på jobb?

No comments:

Post a Comment