Sunday, May 27, 2012

Bør du bruke en LLC For Real Estate Investing? Sannsynligvis-- Og her er grunnen

Regnskapsførere og advokater elsker selskaper begrenset ansvar. Men gjøre begrenset ansvar selskaper – LLCs for kort-virkelig fornuftig for real estate investors. Sannsynligvis gjør de for to nesten ukjente årsaker.


Stor juridisk fordelen av en LLC: begrenset Liability…


Stor juridisk fordelen av en LLC er at begrenset ansvar selskaper gir alle samme ansvarsforsikringen som en bedrift, men med mye mindre byråkrati. En vanlig corporation, krever for eksempel vanlig aksjeeiere møter, en styret, vanlig styremøter, og selvfølgelig poster av alle disse aktiviteter og organer. Men ikke for et selskap med begrenset ansvar.


Denne juridisk ansvar beskyttelsen fra en LLC kan være ekstremt verdifullt. En lokal advokat jeg ofte samarbeide med, for eksempel forteller hans klienter at en LLC beskytter eiendomsmegling investorer fra den verste fall – som i hans hode er en "skli og falle" ulykke på investor's eiendom.


Med en LLC som eiendommen eier, sier så min venn advokat, "verste fall" er avvikling av LLC. At avvikling betyr de som eier LLC vind med noe annet-som ikke er god. Men alle eierne miste er hva de har investert i LLC.


Til sammenligning uten en LLC, real estate investor's "verste fall scenario" er hvis det er en "slip og fall" ulykken at eieren eller investor kan miste nesten alt de eier. Med andre ord, kan bedriftseiere eller investorer miste ikke bare sin investering i eiendomsmegling eiendom, men mange andre eiendeler.


La meg utstede en påminnelse her, men. Du kan ikke få så mye juridisk ansvar beskyttelse fra en LLC som du ønsker eller håper. Si for eksempel at du er reparere taket på din leilighet hus og som, skje dessverre, du for å slippe en hammer til leietakers hodet under taktekking prosjektet. Din LLC vil ikke sannsynligvis beskytte deg mot den slags erstatningsansvar ansvar. Med andre ord, kan leietaker trolig se ikke bare til din LLC for betaling av skader som er relatert til innfelt hammeren, men også til deg personlig.


Og her er et annet eksempel, som dessverre gjør ting selv murkier. Hva skjer hvis noen som fungerer for deg, en av de ansatte eller underleverandører, faller en hammer på leietakers hodet? LLC kan tilby noen beskyttelse i dette tilfellet. Men du kan fremdeles være personlig ansvarlig. Leietaker kan rimelig argumentere at du skulle ha gjort en bedre jobb administrere den ansatte eller underleverandør, for eksempel.


Hvis du er svært bekymret over beskyttelsesfunksjonene aktiva med å sette og opererer en LLC, engasjere en advokat i eiendomsmegling investering planleggingen. En kunnskapsrik i LLC og eiendomsmegling-loven advokat kan hjelpe deg med å øke ansvarsforsikringen som du får fra å bruke en LLC for din investere. Og denne konsultasjon, trenger ikke å være spesielt dyrt. Det kan hende du kan kjøpe en time eller to av tid fra en god lokal advokat og få alle dine LLC - og ansvar-relaterte spørsmål svar.


Den store fordelsskatt: Enorme skatt fleksibilitet...


En andre fordelen med LLCs er knyttet til de som investorer betale på fortjeneste og salgsgevinster skatt. Et begrenset ansvar selskap kan være nesten uansett skatt enhet det vil være for skattemessige formål. Et begrenset ansvar selskap som eies av én person kan være et eget eierskap, en C-corporation eller en s corporation. Et begrenset ansvar selskap som eies av to eller flere personer kan være et partnerskap, en C-corporation eller enda en s corporation (Hvis LLC oppfyller kvalifiseringskravene s corporation). Denne andre fordelen av limited liability company betyr at en LLC kan velge å skattlegges i uansett hvor langt er mest gunstig å investeringen eller eierne.


For eksempel en svært liten eiendomsmegling virksomhet med et enkelt medlem (LLC eiere er kalt "medlemmer"), kan bestemme deg å bli behandlet som et eget eierskap for føderale inntektsskatt. Denne beslutningen om å bli behandlet som enkeltmannsforetak ville holde virksomheten er regnskap veldig enkelt, og det vil også bety at unike skatt planlegging muligheter som er tilgjengelige til å sole proprietorships kan brukes.


En større investeringsfond for eiendomsmegling – kanskje en med flere partnere, bestemme seg for å operere som en C-corporation eller som en s corporation for å dra nytte av noen av unike skatt planlegging fordelene med disse valgene for entiteten. For eksempel kan en C-corporation, ofte bedrifter gir rik tax-free frynse fordeler til ansatte, inkludert aksjonær-ansatte. Og en s corporation lar ofte en bedrift dramatisk redusere selvstendig næringsvirksomhet, social security og Medicare-skatt betalt på eierens fortjeneste.


Merk: Mens en begrenset ansvar selskap er ikke vanskelig å sette opp selv – du får papirarbeidet gjort mindre enn en fjerdedel time fra nå – du bør være oppmerksom på at hvis du betale et par hundre dollar til en regnskapsfører å plukke rett beskatning for din nye LLC, kan det være den beste investeringen du noensinne gjør. Det er vanlig at det høyre beskatning valget for en ny LLC kan lagre eieren eller eierne av en liten bedrift $ 10 000 til $20,000 årlig.


Ulempene valgfrihet Limited Liability Company


Når du tenker på de to store fordelene med et selskap med begrenset ansvar – begrenset ansvar, men med mindre byråkrati og enorm skatt fleksibilitet – du har nesten perfekt investering enhet valget. Så et åpenbare spørsmål er "Hvorfor ikke ville hver investor bruke en LLC eller begrenset ansvar selskap?"


Kanskje predictably, er det noen kostnader og hodepine som er tilknyttet opererer som en LLC.


En LLC kan øke kostnadene bank-, regnskaps- og forsikring. For eksempel, mens bankkontoen for et enkeltmannsfirma eller uformell partnerskap kan være gratis hvis du holde en tilstrekkelig stort balanse, bankkontoen for et begrenset ansvar selskap sannsynligvis ikke gratis. Banken kan belaste $10, $20, enda mer hver måned.


Mens et enkeltmannsfirma eller uformell eiendomsmegling partnerskap kan være i stand til å holde sin bokføring og inntekt selvangivelsen forberedelse svært enkel, en LLC sannsynligvis må fil sin egen selvangivelse Hvis LLC opererer som et partnerskap, en c corporation eller en s corporation. Og denne LLC selvangivelse kan koste alt fra et par hundre dollar til noen få tusen dollar årlig.


Endelig, det er verdt å merke seg at en LLC kan innebære flere hundre eller med noen få tusen dollar for oppstart Utgift. Du kan for eksempel bruke penger på publikasjoner som dette. Du kan kjøpe tjenester av regnskapsførere og advokater. Du må skrive ut nye brevhoder, visittkort, og konvolutter (Hvis du bruker disse) som bruker den nye LLCS navn for å vise verden at du nå fungerer som et selskap med begrenset ansvar.


Så hvor alt dette forlate deg? Hvordan bør du balansere de store fordelene med å danne en LLC med alle kostnader og ulempene? Dessverre, jeg kan ikke gi deg et svar som er en standard alle. Du må nøye vurdere fordelene og kostnadene som de legger i din spesielle situasjon.


Jeg vil dele disse tankene, men. Etter min mening, en LLC er uneconomical for svært liten eiendomsmegling investeringer, med mindre det er bare en enkelt eieren. For eksempel, bør ikke en real estate investor som eier en leilighetsenheter hjem til skulder hundrevis av dollar av kostnader (eller mer?) pådratt for konfigurering og opererer en LLC. (Husk at denne investor kan bruke ansvar forsikring for å redusere risikoen for hans eller hennes, også).


På den andre siden, helst du har en stor eiendomsmegling investering – si multifamily bolig- eller helst du har betydelige rikdom, en LLC økonomisk reduserer risikoen for investering, og som en ekstra bonus kan med lagre eierne tusenvis av dollar i året i inntekt eller lønn skatter.

No comments:

Post a Comment