Tuesday, May 29, 2012

Du tror du er i ferd med å bli Arrested� nå hva?

Hvis du betaler med en føderale krenkelser vil U.S. advokat for din domsmyndighet prosecuting tilfelle. Imidlertid er mest straffesaker saker prosecuted av staten. Hvis offenses er påvist, kan du være vendt fengsel tid. For sivil saker ved sammenligning er løst av personer, og vanligvis innebære ikke fengsling.


Hvis du står overfor alvorlige kriminelle kostnader og frihet ligger i balansen må faglige råd, og du trenger den raskt.


Her er noen av tingene du trenger å vite.


Frykten


Overfor en alvorlig kriminelle kostnader er en skremmende ildprøve. Dette er ikke tiden for å "faller til stykker". Faktisk, er på dette tidspunktet det avgjørende at du fjerner bli ledet og få direkte svar på spørsmålene dine.


Bare et notat her om din frykt:


I frykt er det ingen kunnskap. I møte med kunnskap er det ingen frykt.


Din advokat jobb er å gi kunnskap for å fjerne din frykt. Så, å velge din advokat klokt er avgjørende for fremtiden.


Det er svært viktig at du beholder en advokat med utprøvd erfaring i alvorlig straffesaker. Du gjør dette er forsvarlig måte av bor ut av fengsel, eller å unngå en lang fengselsstraff sikt. Du bør vurdere å spørre deg selv noen spørsmål før beholder en kriminell advokat.


Som - hva - når - hvor - hvordan - og hvorfor


Sound kjent? Vel, de er "Handling verb" de er også "Handling spørsmål" du må spørre din advokat, slik at du kan få tak i "kunnskap som vil lindre din frykt", så du kan stå overfor denne ildprøve i en klar, og musling tilstand i sjelen.


La oss komme ned til bedrift!


Når det gjelder ditt tilfelle, hva, når, hvor, hvordan og hvorfor må besvares av advokat fornøyd. Men det store spørsmålet er hvem.


Kriminelle Forsvaret advokater bør være eksperter i "alvorlig kriminelle saker". Deres siste kriminelle representasjoner bør inkludere gransker og forsvare både statlige og føderale brudd i området av interesse for deg.


Du må ta kontroll over advokat ansette. Be dem om en liste over saker som de har forsvart i siste. Her er en liste over noen av fordelene du kan forvente når du velger din kriminelle advokat.


Gratis Initial konsultasjon


Strenge personvern


Personlige saksadministrasjon


Oppmerksomhet på detaljer


Å oppnå best mulig resultat - til ditt tilfelle basert på omstendighetene.


Gjør alt juridisk mulig - å beskytte dine rettigheter, sikre rettferdig behandling og gir deg det beste mulige Forsvaret.
Kriminelle Forsvaret advokater bør se nøye gjennom detaljene i ditt tilfelle.


De bør intervju å høre fakta fra ditt ståsted/perspektiv.


De bør finne ut hvilke løpet av handlingen er mest sannsynlig å produsere en gunstig utfallet.


De bør vurdere omfanget av og alvorlighetsgraden av din sak og fullt forklare alle mulige ramifications.


Når du beholder den advokat tjenester, bør alle oppføringer for dokumenter og bevis som er relatert til ditt tilfelle analyseres. Bare da kan et kurs av handlingen vil bli anbefalt.


Hvis du erkjenne "Ikke skyldig" og gå til rettssaken, må hvert stykke tilgjengelig informasjon bli avdekket å hjelpe deg med å bevise din uskyld.


Vanligvis råde straffesaker saker på styrken av bevis presentert og vitnesbyrd fra vitner. Både bevis og vitner må bli scrutinized til å forsikre at ditt tilfelle er sett i den heldigste lys.


Er det nødvendig å gå til rettssaken?


Ditt tilfelle bør alltid være forberedt "som om" det faktisk vil være nødvendig for å gå til rettssak. Hvis en prøveversjon kan unngås, og en tilfredsstillende løsning oppnås før til rettssaken, blir alle glade.


Men i tilfelle en prøveversjon er nødvendig din advokat bør være fagmessig forberedt til å forsvare kostnadene ved å benytte alle juridiske ressurser til rådighet.


Saken er viktig, og bør aldri blir behandlet som en kriminell sak "kjøre av møllen". For å nå et rettferdig og rettferdig resultat for deg, er det nødvendig å frembringe en fagmessig forberedt på forsvar.


Kriminelle Forsvaret advokater og deres team må være forberedt på å samle, kompilerer og analysere alle tilgjengelige bevis til å bevise din posisjon.


Dette kalles den "discovery fasen". I denne fasen vil din advokat og medlemmene i teamet utføre forretningsubeleiligheter av vitner og exchange skrevet informasjon med nedlagt advokat kjent som interrogatories.


Dette er også kjent som "prøveperiode fase" av saken. Mange kostnader, er redusert eller løst i denne perioden, som kan ta flere uker til flere måneder avhengig av saken.


Når den pretrial discovery fasen er fullført vil ditt tilfelle planlegges for prøveversjon. Det kan enten være en Juryen prøveperioden, eller en dommer kan bestemme ditt tilfelle hvis alle parter er enige.


Hvilke bevis nødt til å oppgi?


Det korte svaret er, hva bevis som du har, og alt som du kan tenke på å hjelpe advokater vinne ditt tilfelle. Når du har blitt belastet, eller tror du kan bli belastet, er det viktig at du husker og sikre alt gunstig til ditt forsvar.


Forsøk er vunnet og tapt av kvaliteten på bevis på din advokat er i stand til å presentere. Ta godt vare på bevis.
Sørg for å holde det på et trygt sted eller slå den til advokat for sikkerhets skyld.


Hva du skal gjøre nå


Det er blitt sagt, «Ingenting endringer før noe Moves»
og det er din flytte!


Ta kontakt med en kvalifisert, anbefalte og riktig credentialed kriminelle advokat.


Du har ingenting å tape hvis du ta nødvendige tiltak... Og alt å tape hvis du ikke.

No comments:

Post a Comment