Thursday, May 10, 2012

EPA forskrifter legger listen høyt For industriell luftkvalitet Testing

Vidtrekkende miljølovgivning fortsetter å endre måten amerikanerne bo, arbeide og kjøre sine virksomheter. For det siste tiåret og en halv, har selskaper jobbet mot å møte de nyeste luft kvalitetsstandarder satt ved Environmental Protection Agency (EPA).


I 2005 trådte forskrifter introdusert av Clean Air Act 1990 i full effekt med mål om å redusere skadelige utslipp av 57 - milliarder pounds per år. Loven fortsetter å ha en stor innvirkning både økonomisk og miljømessig som den mål kildene til luftforurensningen, sur nedbør og nedbryting av ozonlaget.


Luftforurensning er ikke et nytt problem i USA. I løpet av 1940-tallet tvunget en rekke forurensning-relaterte katastrofer amerikanerne å erkjenne behovet for ren luft-standarder. Verst av disse hendelsene skjedde under en fem dagers periode i 1948, da røyktåke forårsaket av utslipp og kull-brenning forbrenningsovner drept 20 personer og sickened nesten 7000 andre i den lille byen Donora, Pennsylvania.


Tragedien spurred den føderale regjeringen å ta kontroll over luften kvalitetsstyring. I 1955, ble Air forurensning Control Act introdusert til mandat nasjonale etterforskning av luftforurensning. Strengere luft til kvalitetskontroll ble senere etablert med etableringen av Clean Air Act av 1970 og dannelse av EPA. I 1990, ble Clean Air Act revidert for å inkludere følgende endringer:


• Tittel jeg – styrker tiltak for å oppnå nasjonale luft kvalitetsstandarder
• Tittel II – fremlegger bestemmelser vedrørende mobile kilder
• Tittel III – utvides regulering av farlige luftforurensende
• Tittel IV-krever betydelige reduksjoner i utslippene for kontroll av sur nedbør
• Tittel V – etablerer operasjonelle tillatelser til alle viktige kilder til luftforurensning
• Tittel VI-etablerer bestemmelser for nedbryting av beskyttelse
• Tittel VII – utvides håndhevelse krefter og straffer.


Lovgivningen ikke bare gir EPA med nyskapende forskriftene, men gjør det mulig for en rekke støttende forskning og rettslige tiltakene. Enkeltpersoner kan stå overfor bøter opptil $250,000 og fengsel til 15 år, med hver dag i brudd telles som en separat krenkelser. Bedrifter kan stå overfor bøter på opptil $500,000 for hver uaktsom brudd og opp til $1 million per dag for å vite endangerment. Mange selskaper må søke om nasjonale operasjonelle tillatelser på grunn av utslipp utgitt av sine prosesser.


Gjeldende industrielle air kvalitet testing er drevet av de nyeste endringene. Du finner et hovedfokus for produsenter under de nye bestemmelsene i tittel-III, som identifiserer og viser 189 HAPs (farlige luftforurensende) skal reduseres innen en periode på ti år. Dette er en enorm økning siden EPA hadde tidligere opprettet standarder for bare syv HAPs ut med bare åtte oppført. Disse forurensende stoffer kan føre til alvorlige helseeffekter, for eksempel kreft, fødselsskader, umiddelbar død eller katastrofale ulykker.


Blant luften er forurensing act peikt for overvåking VOCs (flyktige organiske forbindelser). Disse kjemikaliene identifiseres som organiske grunn av tilstedeværelsen av karbon, men mange syntetisk er opprettet. VOCs inkludere bensin, industrielle kjemikalier som benzen, løsemidler som Toluen og Xylen og tetrachloroethylene (perchloroethylene, viktigste Klesrens løsemiddel). Mange VOCs, for eksempel benzen, finnes på listen HAP på grunn av trusselen som de utgjør for menneskers helse. Disse forurensing kan forårsake død, sykdom eller fødselsskader i organismer som ingest eller absorbere dem.


Det er en rekke metoder for fastsettelse av til (giftig organisk) forbindelser i gasskonsentrasjoner i luften på deler per million (ppm) og deler per milliarder (ppb) medikamentkonsentrasjon. Etter EPAS til-14, til 14A eller til-15 metoder, VOCs i luften er samlet inn i spesielt forberedt canisters og analysert av gas chromatography/masse Spektrometri (GC/MS) instrumenter.


For å teste luftkvalitet ved hjelp av disse metodene, må et utvalg av omgivelsene fra en kilde bli trukket inn i en pre-evacuated spesielt forberedt canister. Når utvalget er samlet inn, canister ventilen er lukket, en ID-kode som er knyttet til canister, et kjede av varetekt (COC) skjema som fullført, og canister er fraktet til et laboratorium for analyse.


Ved mottak ved lab, riktig dokumentasjonen er fullført og canister er knyttet til analytical systemet. Vann damp er redusert i gasstrømmen med en tørketrommel (hvis aktuelt), og VOCs er deretter konsentrert av samlingen i en blant vannavkjølt felle. Kjølemediet, vanligvis flytende nitrogen eller flytende argon, er deretter fjernet, og temperaturen i fellen er reist. VOCs opprinnelig samlet inn i felle er revolatilized, atskilt på en GC-kolonne, og deretter kjøre gjennom én eller flere detektorer for å identifisere komponenter og konsentrasjoner i hvert utvalg. Funn er grundig dokumentert i en skriftlig rapport som presenteres til klienten.


Kvalitative og kvantitative nøyaktigheten av disse analysene er av største betydning. Problemer oppstår delvis på grunn av lang rekke stoffer og mangelen på standardiserte prøver og analyse prosedyrer.


For å forenkle forbedring av luft kvalitet laboratorietesting og analyse, ett proaktiv selskap, tilbyr Scott spesialitet gasser, en kryssreferanse-programmet for labs. Nå kan laboratorier evaluere sine egne ferdigheter ved å sammenligne resultatene deres mot Scott spesialitet gasser, i tillegg til blinde resultatene fra andre deltakende labs. Ved å bruke svært nøyaktig og stabil gass blandinger produsert av Scott spesialitet gasser, kan laboratorier også kalibrere sine GC/MS-instrumenter for å oppnå mer presise målinger av prøvene.


Kjemisk produksjon, olje raffinerier, giftig avfall områder eller land fyll, og solid avfall incinerators er bare noen av de mange kildene av luftforurensende stoffer farlige. Finansielle kostnader å installere state-of-the-art-kontroller er flott.


Takk til tjenestene som tilbys av selskaper som Scott spesialitet gasser og til strengere krav av Clean Air Act 1990, er miljøet på reparere. Virkningen av industrien samsvar med Clean Air Act 1990 har vært utrolig. Forsiktig av testing har allerede vist en betydelig forbedring i nasjonale luftkvalitet takket være anti-pollution innsats. Ifølge studier utført av grunnlaget for Clean Air fremgang, eksponeringsnivåer for ozon og svevestøv har gått ned, og fire av seks alvorligste forurensing identifisert av Clean Air Act av 1970 er ikke lenger blir utgitt i luften på usunn nivåer. Disse forbedringene fly i møte med data som viser økt befolkningsvekst og energi behandling i USA. Regulatoriske årvåkenhet og teknologiske fremskritt i miljøovervåking har gjort renere luft en realitet.


Denne artikkelen er opphavsrettsbeskyttet av Scott gasser. Det kan ikke reproduseres helt eller delvis, og kan ikke bli lagt inn på andre nettsteder, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra forfatteren som kan kontaktes via e-post på scottgas@digitalbrandexpressions.com.


Kilder:


"Clean Air Act." 25. Januar 1996. DOE miljøpolitikk og veiledning. US Department of Energy. http://www.eh.doe.gov/oepa/Laws/CAA.html


Faletto, John S. "1990 Clean Air Act Amendments – innvirkning på små bedrifter." Mars 1994. Illinois kommunale gjennomgang. Illinois tidsskrifter Online (IPO). http://www.lib.NIU.edu/IPO/im940311.html


"History of Clean Air Act". Miljømessige ressurser for lærere. Grunnlaget for ren luft fremdrift. 2002-2004. http://www.cleanairprogress.org/classroom/cleanairact_text.asp


McIntosh, Hugh. "Fange opp på Clean Air Act." August 1993. Miljømessige helse perspektiver, Vol. 101, Nr. 3. Sept. 11, 1998. http://EHP.niehs.nih.gov/docs/1993/101-3/focus1.html


"Samling av metoder for fastsettelse av giftige organiske kjemikalier i gasskonsentrasjoner i luften". Cincinnati, OH: 1999. OSS Environmental Protection Agency. http://www.EPA.gov/ttn/amtic/Files/ambient/airtox/tocomp99.PDF


"The vanlig engelsk Guide til Clean Air Act." April 1993. Planlegging av luft-kvalitet og -standarder. Oppdatert: Mai 13, 2002. OSS Environmental Protection Agency. http://www.EPA.gov/Oar/oaqps/peg_caa/pegcaain.html


Scott spesialitet gasser. "Giftige organiske blandinger komme i returnable cylander." Feb. 12, 2004. Administrere automatisering. 2004. http://news.managingautomation.com/fullstory/30553

No comments:

Post a Comment