Monday, May 21, 2012

Hvordan man skal håndtere sunnhet bekymre-Proxy

Det er ingen enklere eiendom planlegging dokument enn en helsevesenet proxy der du nevne noen til å ta medisinsk avgjørelser for deg hvis du er incapacitated. Du kan plukke opp et standard proxy-skjema på alle juridiske meldingsbakgrunn-butikker og fylle den ut uten hjelp av en advokat.


Så mye for enkle ting


Den harde delen er å velge den rette personen. Du vil bruke en agent som er vedvarende, intelligent og trygg--noen som vil presse leger for mer informasjon, være smart nok til å vurdere motstridende medisinsk anbefalinger og avgjørende nok å gjøre valg som noen medlemmer av familien kan være uenig med. Din helsevesenet agent må forstå dine ønsker og være i stand til å bære dem ut, uavhengig av egne følelser.


Det er en meget tøff jobb--kanskje for tøft for personen som er nærmest youIn noen tilfeller, en nær venn eller i en forhold av ekteskap. kan være et bedre valg enn din ektefelle. "Når det er en sykepleier eller lege i familien, folk ofte helle mot oppnevne vedkommende som deres agent.


New York lov kan du gi navn til bare én helsevesenet agent. "Hvis du ikke vil krenke noen ved å la dem ut, du kan utpeke én familiemedlem som din agent og gi navn til de andre som etterfølger agenter. Og hvis du er i din 70s eller 80-tallet, og Utpek en av dine samtidige,"legger han til,"etterfølgerne bør være yngre."


Agent din bør også bor i nærheten av deg, eller være villig til og kunne reise og bo i nærheten Hvis det blir nødvendig. "Avstand egentlig ingen rolle når du navngir en executor, en trustee eller en fullmakt. Telefon, telefaks og e-post har gjort det en liten verden. Men for helsevesenet beslutninger, kan du bruke en lokal agent. Leger ikke er like lett konsultert over telefon."


En grunn en helsevesenet proxy er slikt enkelt dokument er at det ikke gir noen instruksjoner. Det bare navngir en agent, og sier at han eller hun vet dine ønsker og har myndighet til å bære dem. Du kan gjøre jobben din agent mindre stressende ved å registrere en levende vil også.


En levende vil gir instruksjoner. Det står for eksempel om du gjør eller ikke vil bli holdt i live med en fôring rør i tilfelle av at det er ingen håp du vil gjenopprette. Levende vil skjemaer er tilgjengelige i bokhandelen juridiske, også, og noen religiøse organisasjoner har selv sine egne. (En ortodoks jødisk levende vil gir av en rabbi å være involvert i beslutningsprosessen, for eksempel.) Men du bør en advokat for å forbedre en sokkel dokumentet for deg. En tilpasset skreddersydde levende vil løser problemer som ikke dekkes i standard-skjemaet, som om du vil at medication å lindre smerter, selv om det forkorter livet ditt, og om du vil bli holdt i live på maskiner for en kort tid hvis det er nødvendig å være en orgel giver.


En advokat kan også endre standard helsevesenet proxy å inkludere en referanse til Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), den lov vedtatt i 1996 som gikk i kraft i år, som begrenser tilgang til medisinske poster. For å sikre at får din agent tilgang til postene. Jeg angi min agent å være min personlige representant i samsvar med føderal HIPAA lover og regler."


Diskutere dine ønsker med legen din, også. Og hvis det er mulig, finne før du blir inntatt til et sykehus eller en pleie hjemme, om det tar hensyn til disse dokumentene. Som mange stater kan New York sunnhet bekymre institusjoner nekter å avslutte livet støttesystemer på religiøse begrunnelse. Men ved lov, "institusjoner" er nødvendig for å avsløre denne policyen nå de innrømmer du.


Hvis du allerede er der, og de kan ikke respektere dine direktiver, er de pålagt å overføre du til et anlegg som kan.

No comments:

Post a Comment