Wednesday, May 16, 2012

Estate planlegging og Prenuptial avtaler

Spørsmålet er? Skal vi ha en ekteskapelig kontrakt eller en prenuptial avtalen? Hvis du er fornøyd med måten gir din tilstand lov allerede for distribusjonen av dine eiendeler når ditt forhold slutter i skilsmisse, eller hvis du dør, kanskje ikke. Det kommer an på din personlige og økonomiske situasjon.


Det kommer ned til at ekteskap, er både personlige og økonomiske partnerskap. Med en prenuptial eller postnuptial avtale, kan du justere alle aspekter til godkjenning, som alle er forskjellig og kan kreve forskjellige endringer i disse avtalene. Er spesielt store eiendeler er involvert, eller hvis det er barn fra et tidligere ekteskap


Grunnleggende estate planning har en prenuptial enighet. Det gir deg muligheten til å gjøre hva du ønsker med dine eiendeler hvorav mer, så sannsynligvis vil bli annerledes, da staten lover allerede gitt. I henhold til staten lov du er berettiget til en viss Hvis det er ingen dokumenter, angir hva noensinne du vil. I en prenuptial avtalen din kan frafalle dine respektive rettigheter under staten lov, slik at du fritt til å komme til en avtale som er forskjellig fra staten.


En rimelig prenuptial avtalen, kan alle du bryr deg om å være beskyttet, inkludert din kompis. Du kan gi din kompis å bo i huset, selv om barna arve det til slutt død din ektefelle. Reglene er ditt for å opprette.


Finnes det noen grunnregler som må følges:


A) først må det være skriftlig.


B) det må være en på fullstendige finansielle avsløring, eller det vil ikke være gyldig og kan bli utfordret når du er borte.


C) hver Partner må ha det egne advokat, så det er ingen konflikt av interesse.


D) ta din tid i skrive dokumentet, og prøver ikke å gjøre dette rett før bryllupet, fordi det vil se slik tvang til noen domstol.

No comments:

Post a Comment