Saturday, May 19, 2012

Hva pokker er en Prenuptial avtalen?

Det er en annen verden i 2005. Du kan nå inngå en kontrakt før du er gift, kalt en prenuptial enighet. De har eksistert i tusener av år, men aldri så definerte, som nå. Det tydelig legger ut de økonomiske og personlige forventningene før ekteskapet selv finner sted, forlater ingen overraskelser senere. Hvis ekteskap mislykkes det forklarer hvordan eiendeler skal deles. Hvis støtte vil bli utbetalt til én eller begge parter, og som vil være ansvarlig for å betale advokaten.


Nesten et halvt stater har vedtatt Uniform Premarital avtalen Act. For landene som ikke har bør du se nærmere på loven av staten, for å se om en kontrakt kan bli inngått mellom partnerne. Begge parter må begge være en finansiell posisjon å gå inn i en kontrakt, og en gammel som er akseptabelt i tilstanden de bor.


Begge partnere må også med total ærlighet avsløre sine eiendeler og så senere hvis ting ikke fungerer, den andre parten kan ikke kreve svindel som ville gjøre kontrakten ugyldig. Hvis noen ligger, og det er påvist fakta som er angitt, er ikke nøyaktig eller omfanget av hans eller hennes-egenskapen er ikke nøyaktig vil kontrakten bli styrt ugyldige. Det kan være noen press eller skildringer i et forsøk på å få overtaket. Begge parter må ha en mulighet til å se gjennom kontrakten og avgjøre om kontrakten er rettferdig, og til å inngå kontrakt av egen fri vilje. Noen ganger, er prenuptial avtaler avgjort ugyldige fordi prenuptial avtalen dukket opp rett før bryllupet og setter personen i en stressende posisjon som er i strid med loven.


Begge parter må være tegn prenuptial avtalen, og de må ha sin egen advokat. For resten beskytter eiendeler av hver part, er det også bekymring for å beskytte barn fra et tidligere ekteskap. Du vil være sikker på at eiendeler som fantes før du ekteskapet forbli separate for ikke å opprette en tvist over arv mellom mellom barn fra andre partneren. Du må være sikker på å beskytte deg selv og dine barn, og fremfor alt tar din tid som hastverk gjør avfall.


Er det mulig for en Prenuptial avtalen vil bli utfordret?


Noe som kan bli utfordret, men hvis du krysse din t og dot du jeg har, er det mindre sannsynlig at utfordringen blir vellykket. Kontrakten kan bli angrepet hvis loven ikke har blitt etterfulgt av ett eller begge av partene var uærlig om økonomiske eller personlige opplysninger, eller de ikke avsløre alt som kreves. Noen ganger er det veldig vanskelig å bevise true aktiva som folk i en sterk finansiell stilling som de kan opprette corporation der navnet er ikke oppført. Du må la dette opp til din advokat og hvis relasjonen slutter det vil ringe for en mer detaljert søk. Byrden ligger hos partiet som søker å etablere at avtalen er ikke kan håndheves.

No comments:

Post a Comment