Tuesday, May 15, 2012

Bør du opprette en fullmakt?

Du som enkeltperson og rektor må i å skape en fullmakt gi noen andre makt til å ta avgjørelser på dine vegne. De vil bli advokat i faktum eller agent, som er personen som vil være sikker på å gjennomføre dine ønsker. En fullmakt skisserer spesielt kreftene som du tillater en advokat-i-faktum å ha. De kan være svært begrenset eller omfattende som gir kraft til din advokat-i-faktum å gjøre bestemte aktiviteter. Dette kalles en begrenset fullmakt. Maktene kan være bred og aktivere din advokat-i-faktum å ha muligheten til å selge din eiendom, ta lån i navn og håndtaket søksmål eller hva du ønsker.


Det er noen få unntak som rett til å gifte seg eller stemme. Som en person og rektor kan du tilordne ubegrenset makt som er kjent som en generell fullmakt.


Advokat i faktum kan generelt bare utføre en handling hvis individ og rektor kan utøve den samme kraften. Dette stopper advokat i faktum fra å handle når rektor er incapacitated. Hvis en person ikke kan signere en kontrakt er advokat i faktum også kunne signere en kontrakt for rektor. Men hvis du har en holdbar fullmakt advokat i faktum er kan kjøre gitt av rektor, selv etter at rektor blir onde krefter.


Samtidig med død ender en fullmakt


Om du har en holdbar fullmakt, eller du ikke gjør det, på tidspunktet for død slutter alle fullmakt. Hvis individ og rektor har gitt advokat i faktum rettigheter til å utføre visse oppgaver, da døde er alle disse rettighetene avsluttet.


Hvordan a fullmakt er opphevet


Så lenge du er i live har du makt til å oppheve fullmakt. Hvis du vil oppheve fullmakt, må du kontakte din advokat-i-faktum at fullmakt er tilbakekalt. Du kan også detalj på hva dato fullmakt utløper.


En springe fullmakt


En fullmakt kan utformes til våren i kraft hvis du bli deaktivert eller på noen forhåndsbestemt tid eller hendelsen. Dette er en springe fullmakt. Den springe fullmakt hindrer at advokat-i-faktum å bruke krefter mens du er i stand til å ta vare på dem selv.


Advokat i faktum må bevise at enkelt der din makter er bekymret faktisk er deaktivert og kan ikke utføre de nødvendige oppgavene. Du må et skriftlig dokument fra lege eller sykehus at du blir incapacitated.


Det bør være en gjeldende dokument, og ikke flere dager gamle, eller det kan være stilt spørsmål på om du er fortsatt syk, eller den kan deaktiveres. Så å spare deg selv, lagt uro, og bli bedt om å gi et mer gjeldende dokument ta vare på den samme dag.


Øyeblikkelig fullmakt


Din fullmakter kan tre i kraft umiddelbart, så snart den er signert, dette er typen fullmakt folk bruker når de vil være i et annet land for en lengre periode, og vil ikke være tilgjengelig for å håndtere slike saker. Det er generelt en holdbar fullmakt som utløper i ett år. Du kan også ha bestemmelser som er bygget inn i fullmakter vil du kan grad det. Hvis du blir inhabil eller dårlig når fullmakt utløper, og du er advokat i faktum eller agent, må gå før retten å få godkjenning for å fortsette.


Medisinsk beslutninger


Når du har en holdbar fullmakt kan det brukes til å tillate advokat-i-faktum makt til å ta medisinsk beslutninger i tilfelle du blir incapacitated. De fleste individer har egen kraft av advokater for medisinsk og økonomiske saker. Noen ganger er den samme personen håndterer både krefter advokater.


Hvordan velge din advokat-I-fakta


Siden dette er en av de viktigste dokumentene av livet det går uten å si det skal være mest pålitelige mennesker med uklanderlig legitimasjonsbeskrivelser som forstår dine ønsker og hvordan til å håndtere din bedrift. Det er en annen ting å huske på når du gir noen denne makten de har muligheten til å gjøre som de ønsker, og kan ikke følge instruksjonene. Det er derfor du må være svært forsiktig. Når det gjelder penger noen ganger gjøre folk ting for sine egne interesser. Advokat-i-faktum er en fiduciary. Noe som betyr at de er der for å administrere dine eiendeler for å hjelpe deg, og ikke seg selv. Personen du velger, vil bli kalt under vanskelige omstendigheter. Så vanligvis vil det være et familiemedlem eller en nær venn og noen ganger en advokat du tillit og respekt. Hvis du ikke har en fullmakt på plass vil den falle til lovene i staten.

No comments:

Post a Comment