Tuesday, May 8, 2012

Estate Planning & levende stoler på Information

Det er ofte forvirring, at estate planning er noe bare rike mennesker eller mennesker i de senere år trenger å ta vare på. Dette er et reelt problem fordi nesten alle men svært dårlig trenger Estate Planning. Uansett hvor du bor i USA, og hvis du eier noe verdt over $30.000, inkludert personlige ting som er verdt noe for alle, men du eller din familie, du vil være underlagt tinglysing, igjen å staten å avgjøre hvem som får, hva noensinne er det. Egenskapen, investeringer eller et fotoalbum. Legg noen ganger tilside og gjøre noen planlegging og spare mye sorg og massevis av penger i domstol kostnader og avgifter.


De bestemmer seg for hvem får hva, er funksjonen av eiendom planlegging. Den viktigste delen har juridiske dokumenter som aksepteres i du tilstand. Det bør være en trinnvis disposisjon, uttrykke dine ønsker, etter at du er avdøde. Hvis du ikke har en eiendom planen, vil det stå opp til staten. Hver stat hadde ulike regler og stole på meg, vil de ikke nødvendig være i din interesse. Staten lover vil gjelde, og dine eiendeler, deles din kone og andre familiemedlemmer i henhold til staten lov. Guide din egen skjebne og ikke la det til staten og la din familie i en tilstand av forvirring. Har en estate planning-dokumentet på plass.


Folk er i ferd med å bli mer utdannet, men en stor som mange har ingen bestemmelser, for når de dør. Det er verken en levende klarering eller en vilje på plass. Vi er for det meste konsumert med våre daglige plikter. Dette er et område som vi ikke liker å tenke på og som vurderer vår død er vår minst favoritt emne. Men trist som det er en stor mange mennesker dø i en tidligere alder som de forventet med ut en levende klarering eller en vilje. Jo raskere vare du ta på den, jo raskere du kan flytte og glemmer om. Beskytte din familie og hvem du bryr seg om og ikke Legg dem gjennom sorgen som vil føre til at hvis du har ingen slike dokument.


Så hva vil være mitt valg for en levende tillit og eiendom planlegging?


Tradisjonelt, har estate planlegging involvert å opprette en vilje. Dette er juridisk dokument som avgjør hvem får hva etter at du dør. Hvem vil være administrasjonen av din eiendom som vil være der for å ta beslutninger som du ikke lenger kan? Eller du kan la det opp til tinglysing domstol.


Denne fremgangsmåten kan være relativt rask Hvis det ikke er mange av finansielle ressurser og kan være i en manor måneder, men hvis det er virkelige rikdom kan ta år.


Når du har en vilje, og så lenge du har din wits. Du kan gjøre endringer i så mange ganger du ønsker. Avhengig av hvem du er i favør på tiden.

No comments:

Post a Comment