Thursday, May 17, 2012

Hvem vil du stole å bære ut dine ønsker

Hvis det er ingen vilje, vil dine kjære lide etter at du har flyttet.


Du må ha en levende vil og en helse-omsorg-proxy, beskytte de du elsker.


Du må ha en plan som vil kast din eiendom og løse problemer din familie vil møte hvis du blir incapacitated også noe som kan skje når som helst. Du trenger en levende vil, en helsevesenet proxy og en holdbar strøm av advokat.


La oss diskutere advance direktiver ofte kalt helsevesenet proxyer og levende wills.


Veldig lenge siden det var ikke ingen slik beskyttelse, og familien ville være igjen for å gjøre som de ønsket, slik at en allerede emosjonelle hendelse å være ytterligere forverret av blir tvunget til å ta disse avgjørelsene.


Høyesteretts 1990 Cruzan beslutning angående 1983 bilulykke som forlot Nancy Cruzan i en vegetative status. Hennes familie ønsket henne til å bli koblet fra alle livet støtte. Siden det var ingen indikasjon på hva Nancy Cruzan opprettholdt ønskede The USAs høyesterett beslutning i Missouri's.


Du trenger en levende vil som vil tydelig hva Medisinske behandlinger som du vil ha, og hvilke livsopprettholdende tiltak er akseptabel for deg.


En helsevesenet proxy gir personen du ønsker rett til å ta avgjørelser for helsevesenet når du er incapacitated. Forskjellige og deretter en levende vil det ikke går inn i detaljer. Det gir bare myndighet til en person du ønsker, som vil følge ut dine ønsker.


Å ha både en levende vil og en helse-omsorg-proxy beskytter deg som en levende vil er en sikkerhetskopi til en helsevesenet proxy som en levende wills gjenkjennes av rettspraksis i de fleste stater. Så hvis du er på ferie eller på forretningsreise i en annen stat vil du bli dekket.


Du beskyttelse som en levende vil lar deg i tilfelle personen du har valgt er utfordret. Å ha en levende vil er klare og ubestridte bevis på det du ville.


På den andre siden av mynten er en helse-omsorg-proxy en sikkerhetskopi til de levende vil. Et tilfelle der et sykehus nektet en manns forespørsel om å avslutte sin kone liv støtte, til tross for instruksjonene i hennes levende vil. Sykehusets avdeling advokater hevdet at det ikke var klart hun ønsket å bli tatt av livet støtte. Hun bodde mange flere måneder til en pris av $250,000 og sykehuset er nå suing ham for betaling.


Disse dokumentene kan oppdateres som medisin avanserer fremdrift og dine ønsker er nytt tenkte gjennom.


Det er hva er flott om en helsevesenet proxy du trenger ikke å forutse alle mulige scenario når du har en person på plass du stoler på.

No comments:

Post a Comment