Friday, May 18, 2012

Romanske og Prenuptial avtaler - beskytte deg selv

En juridisk avtale i påvente av ekteskap mellom senere ektefeller er en prenuptial enighet. Det er en lovlig kontrakt som bryter ned hvordan eiendeler distribuert i skilsmisse eller død.


Disse dokumentene har eksistert i tusener av år, og er nevnt i gamle opptegnelser fra bibelsk times. Populært i det fjerne Østen og europeiske kulturer når velstående familier beskyttet sin formue som ble bygget over mange år. I dag prenuptial avtaler brukes av alle nivåer av kultur og rikdom for å beskytte seg selv, og er utformet for å beskytte hva de har arbeidet for å oppnå. Så blir det mer og mer vanlig som skilsmisse er på omtrent 50 prosent.


En av grunnene prenuptial avtaler blir så populært er folk blir mer opplyst og de ikke ønsker domstolene å avgjøre i henhold til lov av staten, men til deres person ønsker og finansielle behov. Hvis det er barn i du livet vil du måtte beskytte dem, hvis du forutse ekteskap og betydelig økonomi er involvert. Selvfølgelig hvis du har ingenting, men er gifter seg inn i en velstående familie, du vil ikke være i en posisjon der etter års ekteskap du sitter igjen med ingenting, som skjedde mer tidligere men fortsatt fortsetter, hvis du ikke beskytter deg selv. Det er ikke romantisk, men en prenuptial avtalen kan gjøre deg til å føle meg mer glad i det lange løp, hvis du er vurdert med generøsitet. Så du trenger ikke å bekymre deg, skjer hva ville skje med deg hvis din kompis dør eller en skilsmisse.


Ett av problemene med prenuptial avtaler er Hvis du er den med finansielle ressurser må du bringe den opp, til ektefellen mulig. Det er en meget ømfintlig situasjon, men kun en dåre med betydelige ressurser ville gifte seg uten en. Det kan drepe romantikk og kunne ende forholdet. Men hvis den gjør det, du er bedre og har bare mistet en mulig gold digger. Du må veie dine ord nøye, og hvis ektefellen mulig virkelig elsker deg de vil forstå.


En venn av min forventningsfulle ekteskap popped informasjonen til sin kjæreste, og forklarte han mente de ville være sammen evig, men i tilfelle han var galt må han beskytte seg selv, og hvis han hadde rett, og de brukte sitt liv sammen, hun ville få det alt på slutten. Det er en forsikringspolise for å redusere problemer som kan oppstå hvis ting ikke fungerer.


Hun har signert en sjenerøs prenuptial avtalen, som øker i sin generøsitet gjennom årene, hvis de holdes sammen.

No comments:

Post a Comment