Monday, April 30, 2012

Vedtekter � tøff nok for en Corporation

De fleste stater gjøre danner et aksjeselskap som er relativt smertefritt ved å gi skjemaer for nesten alt. Vedtektene til corporation, men er et område som du ikke ønsker å satse på et skjema.


Hva er vedtekter?


Vedtekter er teknisk reglene som styrer hvordan et selskap vil bli kjørt. De er et privat dokument for corporation og er ikke arkivert med noen offentlig instans. Formålet med lovene er å sette ut hvordan ting som møter, svar og aksje overføre vil oppstå med virksomheten.


Bestemmelser


Lovene blir vanligvis det største dokumentet i boken din bedrifts. Hvis du er en enkelt aksjonær enhet, pleier de å være ganske enkel siden det ikke virkelig enhver tvist mulighet med mindre du har en splittet personlighet. Hvis det er to eller flere aksjonærer, men kommer dokumentet til å være et sentralt element fordi det kommer til detalj stemmerett og så videre.


Vanligvis vil lovene for en corporation dekke følgende spesifikke problemer:


1. Styret i direktør møter – når, hvor og hvordan møter vil bli gjennomført.


2. Legg merke til av møter – skjemaet, tid og se hvordan må gis til styremedlemmer.


3. Quorum – før et bord kan utstede oppløsninger på bedriftens virksomhet, en viss prosentdel av styremedlemmer må være til stede. Denne "Quorom" er satt, i lovene.


4. Årlig møter – lovene detalj vanligvis når og hvor årsmøtet av entiteten vil inntreffe.


5. Særskilte møter - prosessen som spesielle styremøter kan kalles når et problem oppstår som krever umiddelbar oppmerksomhet av styret.


6. Stemmerett – språk detaljering stemmerettigheter av aksjonærer og styremedlemmer i forhold til bestått eller bekjempe oppløsninger.


7. Dele overføring rettigheter – språk detaljering overføring aksjeemisjoner som høyre for forkjøpsrett og så videre.


8. Styremedlemmer – språk detaljering hvor mange styremedlemmer som det blir, lengden av deres sikt, kompensasjon, etc.


9. Endring-prosessen som lovene kan bli endret slik at den gjenspeiler utviklingen av virksomheten.


10. Fjerning-språk med informasjon om når og hvordan styremedlem kan involuntarily fjernes.


Det er mange andre bestemmelser som kan og sannsynligvis bør gå inn i Vedtektene til en bedrift. Sørg for å diskutere dem med din advokat.

No comments:

Post a Comment