Tuesday, April 3, 2012

Disobeying domstol bestillinger

Noen ganger folk gjør dumme ting, men noen som adlyder ikke en rettskjennelse er en av de craziest tingene en kan gjøre. I skilsmisse falt court og familien forvaring saker advokater prøver noen ganger å overbevise dommeren at på grunn av alt trykket på en skilsmisse sin klient har handlet på en unrational måte, dessverre dømmer sjelden medfølelse når ordrer ignoreres.


Skilsmisse advokater og deres klienter bruker ofte samme høye tales å ignorere domstol bestillinger. En unnskyldning er den andre parten også gjorde det eller rettskjennelses var basert på unøyaktig informasjon. Disse unnskyldninger fungerer sjelden.


En av de vanligste unnskyldninger er han eller hun startet det! Det fungerer i tillegg til noen dum tullet gjør, det virker ikke i det hele tatt. Å si noen andre er disobeying loven gjør ikke hjelpe deg i din unnskyldning for disobeying domstol. Vi er alle ansvarlige for våre egne handlinger.


Hvis du staten retten Bestill var feil eller uredelig på grunn av en feil eller en løgn, er også verdiløs. Hvis domstol gjort en feil der er veier å ta det og domstol kan bli bedt om å revurdere det. Bare en domstol har muligheten til å endre rettskjennelse. Til domstolen endres rekkefølgen du er bundet av den gjeldende ordren, og det vil bli strengt observert. Hvis rettskjennelse er brutt like ille som ting som syntes å være vil bare bli verre.


En mann som var tilbake i retten fordi hans kone sa at han ikke hadde betalt er barnet støtte som han dømt til å betale. Hans advokat som selv uttalt han ikke hadde betalt barnet støtte fordi hans ex-kone hadde løy om hennes utgifter, og han følte han hadde rett til å holde tilbake utbetalinger, fordi hun hadde løyet. Han hadde ikke bedt om retten til å vurdere saken, men gjorde sin egen beslutning som ikke er basert på loven, men hans vrede var støttes ikke av retten. Da han kom før dommeren var han dypt i gjeld med Ryggstøtten.


Så viste det seg mannen var galt om utgifter, men selv om han var rett han var galt, og dermed han krenket rettens ordre og forårsaket mer motgang for seg selv.


Han ble tvunget til å betale tilbake støtte pluss interesse og gjøre ting verre han måtte betale hele konas juridiske utgifter, som omfattet airfare å komme til domstolen og en ekstra 3000.


Det er bare to juridiske unnskyldninger for ikke å følge en rettskjennelse: enten partiet visste ikke om det, eller det var ikke mulig å adlyde. Ikke upraktisk, umulig eller vanskelig!


Har du noen andre grunner for disobeying domstol, vil det være kostbare ubehagelige feil.

No comments:

Post a Comment