Monday, April 2, 2012

Sannheten om sedvanerett ekteskap

Mange tror at leve sammen 7 eller 10 år gjør dem gift i øynene av loven. Dessverre, det er ikke så enkelt.


Det er en forskjell mellom sedvanerett ekteskap og sameksistens. I noen tilfeller, hvis du er en cohabitant, du kan anses som enkelt og i noen tilfeller Hvis du er sedvanerett som giftet seg med du anses giftet seg med som om du gjorde det den tradisjonelle måten.


Forskjellen mellom cohabitation og sedvanerett ekteskap er avgjørende. Hvis du er en cohabitant, Prevalensspørsmålene du lovlig enkelt; Hvis du er sedvanerett som gift, er du lovlig vurdert gift i samme vinkel som om du hadde en seremoni. Så, hvordan vet du at hvis du er gift i øynene av loven? Sedvanerett ekteskap er anerkjent i bare visse land, inkludert District of Columbia, Alabama, Colorado, Iowa, Kansas, Montana, Oklahoma, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Texas og Utah.


For å kvalifisere for en sedvanerett ekteskap, må du og partneren din, Generelt, godta enten skriftlig eller muntlig til å inngå en mann/kone relasjon, hold dere som mann og hustru og anskaffe et rykte som et ektepar. Hvor lang tid du har cohabitated kan spille en rolle i fastsettelse av sedvanerett ekteskap. Sedvanerett ekteskap er vanligvis begrenset til heterofile par.


Hvis du og partneren din bor i en av tilstandene gjenkjenne sedvanerett ekteskap og ikke vil at staten å vurdere du som gift, ønsker du kanskje å konsultere med en advokat og opprette et dokument som ville etablere ditt forhold som ugifte cohabitants.

No comments:

Post a Comment