Monday, April 16, 2012

Hva om det skjer skilsmisse

Et par nylig ble skilt. Deres skilsmisse dekret uttalt at mannen skulle betale saldoene på deres tre felles kredittkortkontoer. Måneder etter at han forsømmer å betale disse kontoene, kontaktet senere, alle tre kreditorer kona for betaling. Hun referert dem til skilsmisse dekret, insistere på at hun var ikke ansvarlig for kontoene. Kreditorer sagt at de ikke var partene til beslutning, og at kona var fortsatt juridisk ansvarlig for å betale ned parets joint kontoer. Hun har senere funnet at sen betaling dukket opp på sin kreditt-rapporten.


Kan du se nærmere på saker som involverer kreditt hvis du nylig har vært gjennom en skilsmisse - eller er som vurderer en. Forstå ulike typer kreditt-kontoer som er åpnet i løpet av et ekteskap kan bidra til å vise deg de potensielle fordeler og ulemper med.


Det finnes to typer kreditt kontoer: individuelle og felles. Du kan gjøre det mulig for autoriserte personer å bruke kontoen med enten. Når du bruker for kreditt-om en belastning-kortet eller et boliglån lån - blir du bedt om å velge enten en enkeltperson eller en joint-konto.


Individuelle konto


Kreditor vurderer din inntekt, eiendeler og kreditt historie. Om du er gift eller singel, er du alene ansvarlig for å betale gjelden. Kontoen vil vises på kreditt-rapporten, og kan vises på kreditt-rapporten for autoriserte brukere. Hvis du bor i en tilstand med samfunnet-egenskapen (Arizona, California, Idaho, Louisiana, Nevada, New Mexico, Texas, Washington eller Wisconsin) kan det individuelle gjelden i ett ektefelle vises på kredittkortrapport over den andre.


Fordelene/ulempene


Hvis du ikke er ansatt utenfor hjemmet, arbeide deltid, eller har et lavt betalende jobb, kan det være vanskelig å demonstrere en sterk finansiell bilde uten din ektefelle inntekt. Men hvis du åpner en konto i ditt navn og er ansvarlige, ingen kan ha negativ innvirkning på kreditt-post.


Joint-konto


Inntekt, finansielle eiendeler og kreditthistorie av deg og din ektefelle er betraktninger for en joint-konto. Uansett hvem som håndterer husholdning regningene, er du og din ektefelle ansvarlig for å se at gjelden er betalt. En kreditor som rapporterer kreditt-historie av en felles konto til kreditt byråer må rapportere det i både navn (Hvis kontoen ble åpnet etter 1 juni 1977).


Fordelene/ulempene: Et program som kombinerer de finansielle ressursene av to personer kan presentere en sterkere sak til en kreditor som gir et lån eller kredittkort. Men fordi to personer brukt sammen for æren, hver er ansvarlig for gjeld. Denne regelen fortsetter å rulle kreditten din poengsum, selv om en skilsmisse dekret tilordner separat gjeld forpliktelser til hver ektefelle. Tidligere ektefeller som kjører opp regninger og ikke betaler dem kan skade sin ex-partner kreditt historie på fellesskap holdt kontoer.


Konto "brukere"


Hvis du åpner en individuell konto, kan du godkjenne en annen person å bruke den. Hvis du har navngitt din ektefelle som den autoriserte brukeren, blir det rapportert i begge navnene hvis kontoen ble åpnet etter 1 juni 1977). En kreditor kan også rapportere kreditthistorie i andre autorisert bruker navn.


Fordelene/ulempene: Brukerkontoer ofte er åpnet for bekvemmelighet. De nyttig for personer som ikke kan kvalifisere for kreditt på sine egne, for eksempel studenter eller homemakers. Mens disse menneskene kan bruke kontoen, er du selv kontraktsmessig ansvarlig for å betale gjelden. Hvis du tenker om skilsmisse, bør du undersøke statusen din kreditt-kontoer, fordi hvis du opprettholde joint kontoer i løpet av denne tiden, er det viktig å gjøre regelmessige betalinger slik at kreditt-post ikke lider. Husk at hvis det finnes en utestående saldo på en felles konto, du og din ektefelle er ansvarlig for den. Derfor, hvis skilsmisse, kan du lukke joint kontoer eller kontoer der din ektefelle som tidligere var en autorisert bruker.


Du kan også be kreditor å konvertere disse Accountsto individuelle konti. Ved lov, en kreditor kan ikke lukke en joint-konto på grunn av en endring i sivilstatus, men kan gjøre det etter anmodning fra enten ektefelle. En kreditor også er ikke nødvendig å endre joint kontoer på individuelle konti og kan kreve at du kan bruke på nytt for kreditt på individuelt grunnlag, og deretter, basert på nye programmet, utvide eller nekte deg kreditt. En utlåner er sannsynlig å kreve Refinancingto Fjern en ektefelle fra forpliktelsen i et boliglån eller hjemme egenkapital lån.

No comments:

Post a Comment