Monday, April 9, 2012

Alt du ville vite om asbest lovgivning

Det er nødvendig for alle amerikanere å ha en forståelse av asbest lovgivning. Asbestos lovgivning refererer til den amerikanske regjeringens holdning til asbest ofre. Asbest var mye brukt i industrien for en betydelig del av tiden. Imidlertid asbest er skadelige forurensning og forårsaker skadelige sykdommer som asbestosis og en uopprettelig kreft kjent som mesothelioma. Det er viktig for vår regjering å forstå sørgelig forfatning av asbest ofre, og effektivisere asbestos lovgivning for å gi på grunn av kompensasjon til asbestos ofre.


Kausjon ut bill:


Til tross for alvoret av asbest på helsen tar regjeringen det veldig lett. Den siste versjonen av kausjon ut bill asbest-lovgivning har bestemmelser som tilsidesatt kompensere asbestos ofre. Beløpet som er foreslått i den foreslåtte lovgivningen er ikke tilstrekkelig til å ta hensyn til sørgelig forfatning av millioner av arbeidere, sine underordnede, redusert levealder og massiv medisinsk regninger. Selskapene som har brukt asbest, til tross for å være klar over dens syk effekter, bør bli bedt om å kompensere for liv og helse av hapless asbestos arbeidstakere.


Over de neste 20 årene, sjansene er at hvert år mer enn 10.000 amerikanerne vil dø av asbest relatert sykdom. Mer enn 2500 amerikanerne er diagnostisert for mesothelioma hvert år. Til tross for disse alarmerende tall, har den føderale regjeringen ikke investert i tidlig diagnose og helbredelse av disse sykdommene. Denne lovgivningen asbest ignorerer trengte av midler som kreves for kompensasjon for asbestos ofre og forskning for asbestos relaterte sykdom. Hvis du vil legge til woes av asbestos ofre, mesothelioma pasienter som betegnet som "utover hjelp".


Dette foreslått lovgivning asbest setter loven følge selskaper en ulempe. Ifølge lovforslaget kommer selskapene som er ansvarlig for å forårsake asbestos eksponering Scott gratis. En offentlig opinion-stasjon som skjer der alle personer bes om å skrive til senatorene å sette litt mer fornuftig i kommende asbestos regningen. Dette er viktig fordi folk som har vært wronged bør få deres på grunn av kompensasjon. Videre, asbestos lovgivning skal inneholde avsetninger for strenge tiltak for å redusere bruken av denne skadelige forurensning.

No comments:

Post a Comment