Thursday, April 26, 2012

Loven fast nettsteder & Internett-svindel

Mange fortsatt si Internett er som en vill vest. Når det gjelder spredning av svindel, er dette sikkert sant! Som webmaster for over to dusin juridiske, eiendomsmegling og andre business orienterte nettsteder, får vi mange e-post og telefon oppfordringer. Våre kunder spør ofte vår mening på et Internett-tjenesten eller programvaren produkt. Vi har undersøkt og funnet at fleste av tilbud rettet mot advokatfirmaer er hva jeg kaller halv sannhet-utvalg.


Det er interessant at disse tilbudene som er rettet mot små til mellomstore firmaer er som live Internett-virus, synes de å mutate over tid. Kjernen er fortsatt, men utvendig emballasjen (aka salg tonehøyde) vises helt annerledes.


En av de mest varige Internett svindel er tilbudet om å vise din advokatpraksis i en juridisk Internett-katalog hva som synes å være en stor besparelse over legitime juridiske kataloger. Gjerningsmennene av svindel gir imponerende trafikken tall, og i mange tilfeller, vise selv at deres katalog er oppført på den første siden i en stor katalog.


Ser på én svindel i detalj avdekket følgende fakta:


A. trafikk tallene kan manipuleres. Rundt $50, kan hvem som helst kjøpe trafikk dirigert til alle områder. Måten denne trafikken genereres er problemet. Fleste er maskin generert utenlands, eller funneled gjennom MLM /porn/music områder. I begge tilfeller nettstedet vil registrere besøk, men ingen virksomhet noensinne vil bli generert.


B. for plasseringer på den første siden i store søkemotorer finnes det to svært brukte metoder. Den første metoden, vanligvis bare gjør setningen som området har siden én plassering. Spør ytterligere, og det er vanligvis navnet på mappen som har siden én plassering. Katalognavnet kan være www.lawyers-intercontinental-directory1.com og et søk for advokater, internasjonale katalogen kan vises på side en av mange søkemotorer. Hvor mange potensielle juridiske kunder i Houston, Texas, vil imidlertid være sannsynlig å skrive inn i dette eksakte mappenavnet i deres søkemotor? De kan bruke vil være fraser som: advokater i Houston, Houston advokater, jurister i Houston, TX, Houston Texas advokater, etc.


Den andre metoden som brukes er byr på populære juridiske setninger på store betaling for Klikk Søk engine programmer. Problemet her er at disse ' popular ' må være differensiert fra reelle eller organiske' resultater. Når utgifter begrensninger på bud er nådd, eller budgivning programmet avsluttes, vanishes stående. Tross alt, var disse plasseringer bare oppnådd ved kontantbetaling, ikke en riktig utformet og optimalisert juridisk nettsiden.


En annen faktor å vurdere her er at gjeldende webmaster meninger foreslå 50-70% av søkere hoppe over slike 'sponset' oppføringer for 'organiske' oppføringer. Nesten alle high school student kan opprette en juridisk katalog med en imponerende lød navn som www.professional-law-legal-advice-directory1.com, men vil du virkelig være oppført der?


Tro det eller ei, har mange naiv advokater tatt agn. Jeg spurte en advokat hvilke resultater hans advokatfirma hadde oppnådd under nesten et år med oppføringen. Svaret var nei BUSINESS, og han mente de aldri mottatt alle telefonsamtaler. Jeg deretter spurte hvorfor han valgte å annonsere med dette firmaet. Svaret var fordi de bare belastet $99 for en hel side annonsetypen i ett år.


Den gamle adage av "Du får det du betaler for" virkelig gjelder her. Være forsiktig der ute, veldig forsiktig!


Copyright 2005 kampanjer Unlimited – www.websitetrafficbuilders.com - alle rettigheter forbeholdt.

No comments:

Post a Comment