Sunday, April 29, 2012

Utkastet en vil

Som en utvikler seg til terskelen av gamle alder, synes bekymringer og anxieties å få tak, tettere. Ikke en andre går når tanken på en familie særlig barn ta permisjon. Den veldig tanken på hva som vil skje neste clutches personen, og dette gjør livet finnes en bunt av elendighet. Imidlertid, det er en vei ut til alle disse spenninger og å bade i perfekt lykke, for å lage et utkast eller gjøre din vilje.


Ofte synes tanken på å gjøre en vil perturbing til personer. De tror at de er og vil være tilstede for å avgjøre alle monetære og andre problemer. Men faktum er at livet er ingen beste venn. Det kan forråde alle når som helst; Det er også prekære som klarert på. Så, en bør unngå tar risiko, og planlegge en vilje til rett tid.


Det er flere fordeler til å gjøre en vilje-


• Gjør det mulig for deg å følge ditt valg – uansett hva du har akkumulert hele livet ditt ikke på slutten bør skjønn av andre. Du bør styre beslutningen om at som vil hva og hvor mye tross alt det er dine penger og en egenskap som du foreslår å bli delt blant din beneficiaries.


• Good Bye tvister – 'Penger gjør Mare gå'... det er riktig at glimmer av rikdom kan gjøre noen blind. Oftest ikke planlagt eiendeler er en kilde til argumentet blant familiemedlemmene for alle hevder til maksimal andel av det. Men hvis tildelingen er pre besluttet gjennom en vil, er det ingen rom for alle disse uninvited og execrated krangler.


• Veiled når trygge hender – det er visse hemmelige rikdom eller aktiva som folk gi ikke ut selv til sine nærmeste seg under sin levetid. Dette kan skyldes mange personlige grunner. Men kan ikke du være en vakt til disse hemmelig eiendeler alltid. Så, gjennom en vilje er det bedre å tilordne dem til din nærmeste de slik at de kan nyte fruktene av din prudence og svette.


• Kan erstatte tårer med smiler – en riktig formulerte vilje som tar seg av alle de nær og kjær dem, er absolutt en glede å dem. De hedre og savner deg enda mer for deg besluttet å oppfylle sine prioriteringer og ønsker selv i ditt fravær.


• Sist men ikke minst, Wills er ikke bare ment til fordel for din overlevende etter din død, men de kan ta seg av livet ditt finnes også som de levende vil som er en stor hjelp i tilfelle av en ulykke eller uforutsette problemer.


Den andre nøkkelen poeng


• Alle 18 år gamle eller fremfor kan kladde en vilje. Men Wills er faktisk meningsfylt ved voksne fra 30 til 35 og utover.


• Det er ulike typene Wills og så forskjellige måter å lage et utkast dem. Før formulere en vil, bør du vite dine ønsker og krav.


i) holografiske Wills et juridisk dokument håndskrevne ved Testator og også registrert i deres hånd-dette vil er i stor grad ment ved intrikate situasjonen som familie og stor eiendeler.


II) juridisk vilje - er det dokumentet som er signert av to vitner og er utarbeidet av advokat i henhold til behovene til testator.


III) levende Wills-de som gir deg muligheten til å slags medisinsk omsorg og hjelp i tilfelle av krisen som ulykke.


IV) selvtillit –Proved Will - har visse vilkår og bestemmelser som er videresendt av staten. Dette vil trenger ikke være håndskrevet, men krever signatur av testator sammen med vitner.


v) etiske Wills-ikke en juridisk Will men en personlig vurdering av ens verdier, holdninger etc. blant flere andre ting.


Vi) levende klareringer


• Disse forskjellige Wills har respektive måter å formulere dem og andre krav som å velge en executor, vitne, advokater, etc., når du gjør opp din sjel for sort av vil du gleder oss avhengig av interesse og ønsker, er det bedre å konsultere noen en advokat vil vite detaljene. Utkastet en vil bare når du er kjent med alle particulars av det.


• Ta litt tid for å tenke på beneficiaries, executor og hvilke aktiva du vil inkluderes osv. Aldri rush i ting. Husk at carefulness er et middel til å din lykke.

No comments:

Post a Comment