Friday, April 20, 2012

Business lover: Hva du trenger å vite

Det er et mylder av ting du må tenke på når du åpner en hvilken som helst type virksomhet, enten det er en liten bedrift eller et stort konsern og en av dem er hvordan business lov kan påvirke deg. Unnlatelse av å betale oppmerksomhet til forretnings- og aksjelovgivning kan land du i en verden av både problemer med juridisk og finansiell. Den gode nyheten er at du ikke trenger nødvendigvis å være utdannet ved en fancy business law college, eller har en bedrift lov major å oppfriske på de grunnleggende ideene småbedrifter lov og corporate business lov.


Hvis du har betalt oppmerksomhet til overskriftene det siste, har du sannsynligvis vet at employment law for virksomhet er en av de fremste områdene hvor du kan få problemer hvis du ikke er opp på alle arbeidskontrakt lover og forskrifter. Det er mange lover som styrer ansettelse av både vanlig ansatte og kontrakt ansatte. Bare for en bred oversikt, ta en titt på alle sysselsetting business lover du må oppfylle:


· Civil Rights Act av 1966.
· Betal lik Act av 1963
· Amerikanerne med funksjonshemminger Act
· Innvandring Reform og Control Act av 1986
· Alder-diskriminering i sysselsetting Act
· Lik sysselsetting mulighet Act
· Konkurs lov
· Yrkesmessig sikkerhet og helse Act
· FORML, familie-medisinsk forlate Act
· Ansatt Polygraf Protection Act Ap. lov
· FLSA, den rettferdig Ap. standarder Act


Og det er ikke engang telle ulike staten sysselsetting business lover som kan gjelde for din virksomhet! Hvis du ikke er sikker på om du møter alle regelverket, er det en god idé å få en checkup for HR avdeling.


Har du tilfeldigvis arbeider på den internasjonale arenaen? Hvis du har noe i det hele tatt å gjøre med internasjonale virksomhet, bør så du være klar over de mange måtene internasjonale virksomhet lov kan påvirke deg, bedriften og kjernevirksomheten. Som et minimum må du sørge for at du oppfyller internasjonale firma lover, spesialiserte eksportlover, Importer lover og lovgivning fremmed land som firmaet opererer.


Og hva med virksomheten lov scenen hjemme? Var du klar over at i tillegg til føderale business lov og internasjonale virksomhet lov, er du sannsynligvis kreves for å dekke State business lov forskrifter? Vet du om du trenger en business tillatelse eller lisens? Du kan skaffe en kan resultere i avslutning av din virksomhet og hefty bøter og straff. Dette er bare ett av måtene som kan påvirke driften av alle firmaer i staten business lov, slik som California business law, hvis du ikke er forsiktig med å holde deg på toppen av ting.


Til slutt, hva om Internett og onlinevirksomhet lover? Var du selv klar over at det var noe slikt? Internett har eksplodert så mye i det siste tiåret at regjeringen har funnet det nødvendig å innføre lover for Internett-kompatibilitet. Hvis du driver en nettside av noe slag, og ikke oppfyller overholder regelverket, at området kan bli avsluttet og du kunne ansikt søksmål og hefty bøter.


Selvfølgelig, ingen noensinne skal forsøke å navigere kompleksiteten av alle typer business law alene og den beste løsningen er å alltid søke kvalifisert faglige råd av en business law firm, men forhåpentligvis disse tipsene vil hjelpe deg å forstå litt mer om loven forretningskrav.


Sammendrag: Når operative a business, uavhengig av om det er en liten bedrift eller et stort konsern, må du være på toppen av virksomheten lov samsvar. Selv om du ansetter en business law firm, er det fortsatt en god idé å forstå hva regelverket du må oppfylle.

No comments:

Post a Comment