Sunday, April 15, 2012

Hvordan unngå tinglysing

Først av alt, hva er tinglysing? Vi har hørt forskjellige ting om tinglysing, og vi er ganske sikker på at det avtaler med domstol saker som berører vår eiendom. Generelt vet vi at tinglysing er noe som skjer når vi dør, og det er en negativ opplevelse, fordi det er dyrt, og det tar mye tid. Sant, to Main problemer med tinglysing er at det kan ta til ett år å oppnå sine egne mål (ikke vår) og det er en kostbar kjøp av advokat råd og domstol kostnader når det ikke kan være nødvendig i det hele tatt.


Faktisk, tjener det ingen reell hensikt vanligvis bortsett fra at advokater som forsvare den hevder at den styrer svindel i å dele opp egenskapen eid av en avdøde person, og at den håndterer påstander om kreditorer ganske. Vurdere skjønt, at det blir sannsynligvis ingen store kreditor krav og egenskapen vil gå til en liten gruppe av familiemedlemmer, vanlig.


Dette er hva som skjer i tinglysing. The advokat kan gjøre et par rettslig skinn, men mest sannsynlig tilfelle vil bli behandlet av e-post. Din advokat vil kreve et gebyr for å ta vare på dette (så høyt som 5% av eiendommen), selv om de fleste tinglysing tilfeller ikke krever noen spesielle Lawyerly ferdigheter som utkast til dokumenter, muligheten til å løse konflikter eller slåss for deg i retten eller utføre noen omfattende juridiske forskning, siden vanligvis det er ingen kamp skjer, og dermed ikke nødvendig for en domstol utseende. Det som er nødvendig er å fylle ut av skjemaer og levere dem til rett tid, en jobb som vanligvis utføres av advokat sekretær.


The advokat kan belaste hva domstolen godkjenner som hensiktsmessig og rimelig eller hans avgift kan være basert på en prosentandel av eiendommen. Selv om eiendeler kan være hjemmet til døde eller annen personlig eiendom, Advokatens avgifter og attendent domstol kostnader og appraiser avgifter kan kreve at du foretar et beløp betalt betalingen av 5%. Så hvis din eiendom er selv bare $500,000, kan du skylder din advokat så mye som $25.000. Selv om du ikke kan lovlig holder en advokat til dette arrangementet, kan du prøve å få en advokat til godtar å hjelpe du til lavere enn gjennomsnittlig fee.


Legg merke til at makt til å velge advokat vanligvis befinner seg med din executor.


For å redusere The kostnaden av tinglysing, er det mulig å studere omfattende volumet av pedagogisk materiell som er funnet i offentlig lov biblioteker angående tinglysing systemet for å gjøre mye av arbeidet selv, eller krever executor å prøve dette. Din executor kan fullføre og de fleste av skjemaer som er fullført av advokat-sekretær-fil.


Den beste ideen, er imidlertid å unngå tinglysing helt.

No comments:

Post a Comment