Sunday, April 1, 2012

Grådighet eller ekte kjærlighet?

Prenuptial avtaler kan hjelpe deg og din partner mye lykkeligere og forberedt For ekteskapet, fordi de tillater oss å lære om hverandre, gjøre hverandre føler seg mer komfortable om problemer som er av interesse, avklare penger bekymringer og snakke om hvordan vi kan gjøre våre ekteskap arbeid.


Skrive kontrakten er en prosess for kommunikasjon. Det er ikke en øvelse i mistro. Det er god eiendom planlegging.


En prenuptial enighet. er hva den sier; Det er før ekteskapet, og det blir i kraft når du gifte seg. På den annen side, når du er gift kan du fortsatt få en lovlig kontrakt kalt en avtale med Post-Nuptial.


Det er svært viktig å merke seg at hver gang du endre jurisdiksjoner; Du må kontrollere at din juridiske dokumenter er gyldige i den nye staten der du bor.


Vårt ekteskap er vårt ansvar. Endrer roller, er situasjoner i endring, og tradisjonelle ekteskapelig strukturen fungerer ikke, som dokumentert av de 50% failure rate. Men si: "Elskling, jeg elsker deg, Registrer her," bidra til et kjærlig forhold?


Det tvinger deg til ikke å snakke over problemene, men for å komme til realisering og deretter avtale på hvordan du vil håndtere ekteskapelig livet, inkludert spørsmål om penger. Hvis for eksempel en partner gjør mye mer penger enn den andre, hvordan de skal føle seg som likeverdige partnere i beslutningsprosessen? De kan selv bestemme at de vil gi, for eksempel lik prosenter i ekteskap bankkontoen og det er andre er-sues, også - og alt dette kan være skrevet i prenuptial avtalen. Hva skjer hvis en person er den primære barneomsorg leverandøren, og på grunn av som ikke kan bruke så mye tid på karrieren fremme? Hvordan personen kommer til å føle deg under 10 år når han/hun er mer tid med barn enn den andre? Harme kan bygge.


Prenuptial avtalen kan hjelpe deg med å gjenspeile slike bekymringer.

No comments:

Post a Comment