Saturday, March 31, 2012

Enkel finansiell smerte med en Prenuptial avtaler

Mens vi ikke gifte seg med noen med ideen om å dele opp senere, er sannheten at hvert år om lag halvparten av ekteskap i USA ender i skilsmisse og bare ca 5% av dem alle gå til rettssaken. Dette er fordi vi ville foretrekke en vennlig separasjon og en out-of-court bosetning fordi skilsmisse er smertefullt.


En prenuptial avtalen kan bidra til å spare deg fra en domstol kamp Hvis du og partneren din bestemmer deg til skilsmisse. Mens lettelser smertene skilsmisse, kan det også bevare familie bånd og selv gjøre din ekteskap mindre stressende grunn av sikkerhet for dine intensjoner.


Før diskutere være en prenuptial enighet med din hensikten, veldig klar i din egen tankene hvorfor du vil ha den. Så være ærlig. Hvis du vil at dine barn fra et tidligere ekteskap å vite at du har gitt for dem økonomisk, si det. Hvis du vil beskytte beregnet fra et mulig argument fra first family, si det. Hvis du vil sikre dine foreldre virksomheten din vil bo i familie hvis er du skilt eller avdøde.


En kontrakt signert av begge parter, og notarized, er prenuptial avtalen i de fleste stater anerkjent som om den var en gjerning. Mens prenuptial avtaler, ikke trenger arkivert med retten eller korrekturlest før signering, kan de være satt til side for bedrageri, tvang, oppgir informasjon, unfairness og unnlatelse av å være tilstrekkelig representert.


Alle statene krever som det være Full avsløring av eiendeler og forpliktelser, og at hver ektefelle være fullt klar over hva de får og å gi opp ved å signere avtalen.


Prenuptial avtaler ble populært på 1800-tallet, hovedsakelig for å beskytte heiresses fra gifte seg med menn som var «ut for deres penger.» Før du giftet seg med kvinner eiendom fungerer av 1848, ble en kvinnes eiendom, på ekteskap, overført til hennes mann. W høne de giftet seg, henne penger ble hans og enhver bedrift som hun klarte ble hans, også. Hvis hun arvet penger under ekteskapet, som også var hans.


I prenuptial avtalen partiet enten kan frafalle alle rettigheter gitt ved lov. Ennå kan en ektefelle frivillig gi til andre så mye som enten ønskene. Hvis det er en lukrativ forretning, kan avtalen staten som vil administrere virksomheten, håndtere investeringene og motta inntekten eller inntektene fra den. Avtalen kan stat andelen midler fra en bestemt kilde som vil tilhører hver part. Partene kan selv bli enige om hvordan de vil bruke visse summer i løpet av ekteskapet.


Med en prenuptial enighet, kan en person Disinherit en ektefelle, bosette eiendomsrettigheter eller unnta en stor ressurs som familiebedriften fra ekteskapelig eiendom. Uten slik en signert avtale gi de fleste stater en overlevende ektefelle minst en tredjedel av totale eiendeler.


Hvis det er barn fra et tidligere ekteskap, dette er viktig fordi dette ekteskapet barn kan miste en tredjedel av sin arv, varte selv eiendeler som ble akkumulert under en første ekteskap og nye ekteskapet i bare noen få uker. I enkelte stater, kan arvinger til en eiendom fortsette en skilsmisse du fortsetter som begynte før den døde døde som et verktøy for å forhindre at den overlevende ektefellen mottar noen av arven. En prenuptial avtalen hindrer slike blodige slag.


Så lenge avtalen er frivillig, kan den skreddersys til å møte noen spesielle behov. Estate bestemmelsene i prenuptial avtaler kan også være nyttig i første ekteskap, eller hvor en av partene tidligere var gift. Slike avtaler kan kreve at forsikringspoliser kjøpes for å sikre en arv, eller til fritatt høyt serieegenskapen fra ektefelle, eller for å beskytte en tillit fondet som ble konfigurert for et annet familiemedlem.


Bare i de siste tre tiår har stater upheld prenuptial avtaler som grunnlag for finansoppgjør i skilsmisse. Mens prenuptial avtalene ikke er veldig romantisk, kan det være en positiv ting i en ekteskap til å dokumentere hva ektefelle mottar vs. medlemmer fra first family kan forvente i død eller skilsmisse.


Prenuptial avtalen kan dekke grunnleggende finansiell anliggende viktig i skilsmisse, som en stor bedrift, tillit fondet, en fremtidig arv, fraskrivelse av økonomisk støtte, par kan enig å frafalle sine rettigheter til økonomisk støtte. Dette betyr at begge parter har et insentiv i hele ekteskapet å samle sin egen formue, og til å forfølge sin egen karriere fordi hvis ekteskap mislykkes, kan de bare se til seg selv for økonomisk støtte. Disse fritak må være rimelig, og ingen av partene må være i fare for å gå om assistanse. Videre, rettighetene til et barn, født eller ufødte, kan ikke være fravikes.


Uten slike avtaler, kan en tilstand som samfunnet-egenskapen gi ektefeller halvparten av ekteskapelig rikdom. I andre land, er eiendeler delt basert på en "rettferdig distribusjon.

No comments:

Post a Comment