Saturday, March 10, 2012

IRS utvider skatt tidsfrister For Katrina ofre

Etter Katrina, IRS handlet raskt for å avlaste ofre for alle byrder skatt. Ett skritt var å utvide skatt innlevering datoer til slutten av oktober, og nå disse datoene har blitt utvidet på nytt.


Emergency skatt Relief Act


På 23 September 2005 undertegnet President Bush Katrina Emergency skatt Relief Act av 2005 i loven med massiv bipartisan støtte. Loven inneholder mange bestemmelser med en av det viktigste blir forlengelse av skatt arkiveringen tidsfrister. Spesielt, ha ofre for orkanen Katrina blitt gitt filtypen automatisk til 28 februar 2006. Mva-filtypen deksler innlevering av skatter, betalende av skatter og andre relaterte elementer


Å dra nytte av Act lettelse skatt, må orkanofre for du bruke følgende fremgangsmåte. Lettelse for ofre som er lokalisert i områder som er utpekt som "individuelle assistanse områder" av FEMA (Federal Emergency Management Agency) mva er automatisk, og ingen handling er nødvendig for å bli tatt. Selvfølgelig, må du du kontrollere FEMA har faktisk fått rundt for å besøke ditt område.


Hvis FEMA har utpekt ditt område en "offentlig hjelp" området, er du faktisk kommer til å kontakte IRS å kreve lettelse Act. For å gjøre dette, må du ganske enkelt skrive "Orkanen Katrina" i rødt blekk på toppen av alle skatt filings for IRS. Hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre, kan du kontakte den IRS katastrofe hotline på telefon-562-5227.


Åpenbart, skatter og IRS er og bør være lav prioritet varer for ofre for orkanen Katrina. IRS, bør imidlertid commended for å ta umiddelbare tiltak for å gi skattelettelser i stedet for forskyving rundt som en drunken sjømann som vi har observert med FEMA.

No comments:

Post a Comment