Friday, March 16, 2012

Sannheten av Frank Sinatra�s levende tillit

Frank Sinatra døde mai 14, 1998, i en alder av 82 etter lider et hjerteinfarkt.


Som sangen gjorde Frank Sinatra sin siste vil vei.


Den siste vil, datert 1 mai 1993, deler de fleste av Sinatras betydelig Estate mellom hans fjerde kone, Barbara Marx, og hans tre barn, Frank Jr, Nancy og Tina.


Frank Sinatra-zinger er at siden han var klar over betydelige fiendskapet mellom hans barn, som var produkter av hans første ekteskap med Nancy Barbato, og hans kone, Sinatra inkludert en setningsdel i hans siste vil automatisk disinherits alle som bestrider den. Det betyr at arvtakerne vil måtte gjøre hyggelig hvis de vil samle inn. Ingen som ble nevnt i Sinatras siste vil tok fordel av den første muligheten til å utfordre det i retten. En advokat for den eiendom testamentsfullbyrdere krediterer en nei-konkurranse-setningsdel i den siste vil med å være en "betydelig avskrekkende" til alle utfordringer.


"Alle vet at hvis de ønsker å utfordre den siste vil, de bedre lykkes fordi hvis de failthey skal disinherit seg helt," sa advokat Andrew Garb.


Den mest kontroversielle av bestemmelsene i den siste vil er spørsmålet om som kan merchandise Frank navn, en verdifull ressurs siden hans merkenavn som vises på et stort antall varer. Den siste vil gir dette aktivaet til Franks fjerde kone Barbara, mens i den siste delen av livet det var kontrollert av hans datter Tina. Frank åpenbart visste at denne endringen i retning ville føre til enda flere friksjon mellom hans familier.


Det er viktig at mesteparten av Sinatras netto verdt - mellom $200 og $600 millioner - ble satt til side i en levende klarering vedtatt før sin død. Levende trust har betydelig skattefordeler for giverne. Videre, i motsetning til siste vil, som er underlagt en gjennomgang i tinglysing domstol, og er derfor en felles dokumenter, innholdet i levende klareringen er konfidensielle-også noe Frank ønsker. Det er kjent at barn mottatt rettigheter til de fleste av deres fars lukrative musikk-katalogen.


OL ' blå øyne også lagt $1 million til en levende tillit fondet opprettet tidligere for hans to barnebarn. Mesteparten av sin formue hadde tidligere vært satt i en levende klarering, separat til den barnebarn tillit.


I fondet, kjent som en levende klarering, ble Sinatras barn gitt rettigheter til mye av sangerens musikk katalog.


Sinatras advokat, Harvey Silbert sa: "Det er veldig betydelige ressurser i klareringen."


Her er andre bestemmelsene i den siste vil:


 Barbara, hans kone av 22 år, får $3,5 millioner i eiendeler, sammen med tronsalen i Beverly Hills og Malibu og en ranch nær Palm Springs. Hun har også får rettighetene til Sinatras trilogien innspillinger, de fleste av hans kjµrlighet og kontroll over hans navn og skikkelse.


 Frank Jr, Nancy og Tina få $ 200 000 i kontanter hver, i tillegg til lager. Deres mor Nancy Barbato, Franks første kone, får $250,000.


 Frank Jr får rettighetene til Frank Sr. sheet music.


 Robert Marx, Barbaras sønn fra hennes ekteskap til Zeppo Marx, blir $ 100 000. Sinatras venner Elvina Joubert og Dorothy Uhlemann få $150.000, og $50,000, henholdsvis. Hans beste venn Jilly Rizzo skulle samle inn $ 100 000, men han døde i 1992 og ble fjernet fra den siste vil.


Sinatras advokat, Harvey Silbert, nedsatte tidligere rapporter at entertainer forlot $150 millioner til Barbara Sinatra's Center for barn, og det var ingen indikasjon på slike en donasjon i siste vil.

No comments:

Post a Comment