Tuesday, March 13, 2012

Mesothelioma Verdicts - søksmål og kompensasjon

En dramatisk økning i mesothelioma tilfeller i ett-tjue år har ført til tusenvis av søksmål inngitt og kompensasjon, kjører inn millioner amerikanske dollar, som er tildelt til ofrene i flere mesothelioma verdicts.


Mesothelioma er en relativt sjelden kreft i foring av lungene og underliv. Eksponering for asbest, et fibrøst materiale som hadde blitt mye brukt som en isolator i ulike industrielle produkter, er den viktigste årsaken til mesothelioma kreftformer. Sykdommen er fortsatt asymptomatic og sovende for en lang periode, noen ganger opptil femti år. Imidlertid en gang oppdaget pasientene har en svært dystre muligheten for å overleve. I denne situasjonen må uaktsom eierne av bransjer bruker asbestos materialer, for sine egne fortjeneste motiver kompensere ofrene. Mange mesothelioma verdicts har gått i favør av ofrene, angi oppmuntrende trender for andre.


Som de nye tilfellene av mesothelioma blir diagnostisert hverdagslige, er et stort antall søksmål arkivert for kompensasjon. Ingenting i denne verden kan kompensere lidelser, og tap av liv av ofrene mesothelioma, de og deres grieved familiemedlemmer kan få litt solace hvis de blir tildelt en passende kompensasjon. Hvis du eller noen av dine kjære de er også et offer for denne dødelige sykdommen, kan du gjenopprette kompensasjon. Det er mange eksempler på mesothelioma verdicts der ofre blitt tildelt kompensasjon kommet inn millioner av amerikanske dollar.


Noen viktige Mesothelioma Verdicts:


Følgende er to mest berømte mesothelioma verdicts tildelt for asbest og mesothelioma ofre.


 Fire personer Consorti, Luchnick, Pulizzi, Tabolt lidelse med mesothelioma, som ble prøvd i en konsolidert trial i det sørlige distriktet av New York, tildelt en totalt juryen dom på $47.15 millioner.


 To enkeltpersoner, Matteson og Lustenring av dem som lider av mesothelioma og andre som døde av mesothelioma, som ble prøvd i en konsolidert prøveversjon i New York State Supreme Court, tildelt en totalt juryen dom på 19,5 millioner.


Det er mange flere oppmuntrende og trenden innstillingen eksempler på mesothelioma verdicts der ofre har blitt kompensert videooverføring. Hvis du er et offer, er det definitivt en stor håp for deg også.

No comments:

Post a Comment