Monday, March 12, 2012

Mesothelioma kreft lov

Mesothelioma kreft loven henviser til loven som regulerer bruk av asbest og erstatning for mesothelioma ofre. Uavbrutt og kontinuerlig bruk av asbest av produserer, særlig i bygging, verftet, jernbane, fabrikken og automotive bransjer, under siste tiårene har dårlig tegnet helse av millioner av mennesker som fører til alvorlige sykdommer som asbestosis og mesothelioma kreft.


Mesothelioma er en form for kreft som påvirker mesothelium i menneskekroppen. De fleste av menneskelige organer er lined med mesothelium. Lungene og buk er vitale organer som er dårlig berørt av mesothelioma kreft grunnet kontinuerlig eksponering for asbestos partikler. Disse kreftformer er medisinsk betegnet som Pleural mesothelioma og peritoneal mesothelioma. Mesothelioma kreft loven er lovgivning som omhandler kompensasjon for pasienter som lider av skjemaet denne dødelig kreft.


Mesothelioma kreft Law - regulerer kompensasjon:


Grunnet enorme søksmål kommer opp om kompensasjon av arbeidstakere og deres underordnede fra erring produsenter, er regjeringen beseeched med rettferdighet i asbest skade oppløsning lov om ny Mesothelioma kreft lov. Produsentene av asbestos som inneholder produkter nevnes her er sannsynlig å være beskyttet mot søksmål for sykdommer skyldes kontinuerlig bruk av asbest. Landsmøtet i ferd med å formulere lover for kompensasjon til mesothelioma ofre eller deres personer i husholdningen gjennom en klarering for å bli finansiert av produsentene. Men er mesothelioma ofre og advokater mot denne loven. De tror at de foreslåtte tillit fondet vil være utilstrekkelig for å gi riktig kompensasjon til det store antallet asbestos ofre. Videre hevder de at loven forbyr innlevering av søksmål for å søke mesothelioma kompensasjon.


Viktigste av Mesothelioma kreft lov:


I tillegg til lover som er relatert til erstatning, finnes det andre lover som regulerer bruk av asbest som inneholder materialer. Asbest og Mesothelioma kreft loven forbyr en ansatt som skal utsettes for nivåer av asbest som overskrider 0,1 fiber per kubikkcentimeter (f/cc) under en åtte timers arbeidsdag eller ett f/kopi i en hvilken som helst gitt tretti minutters perioden. Ytterligere loven legger for arbeidsgivere å overvåke asbestos eksponering i regulert arbeidsområder, sikre opplæring i asbestos fungerer og gir riktig hygiene, luftveier og klær-beskyttelse. Loven gir også erstatning for personskader siktet grunnet andres uaktsomhet. Den skadde arbeideren er rettslig krav til å gjenopprette medisinsk utgifter og lidelser som fører til tap av fremtidig inntekt fra asbestos produktet produserer.

No comments:

Post a Comment