Sunday, March 4, 2012

Konkurs og gjeld � ny lov kan skade Katrina ofre

Verden er fortsatt horrified på enorme ødeleggelsen forårsaket i hele Gulf Coast nylig av orkanen Katrina. Et ukjent antall mennesker er døde og tusenvis er mer jobless, hjemløse og helt nødlidende. Det kan være måneder før byen New Orleans er inhabitable på nytt, og i mellomtiden, vil de fleste innbyggerne i byen har liten eller ingen inntekt. Dette er et problem, som folk flest vil fortsette å ha betalinger forfaller til kredittkort, auto lån og kreditt. Flere personer vil trolig bli tvunget til filen for konkurs som sin gjeld fortsette å haug opp med ingen inntekt å oppveie dem. Dessverre for dem, kan nylig bestått lovgivning gjøre det vanskelig, om ikke umulig, for dem å ha sin gjeld fjernet gjennom konkurs.


Konkurs misbruk og Consumer Protection Act, undertegnet i loven av President Bush siste April, gjør det vanskeligere å filen for konkurs enn tidligere. Ny, strengere retningslinjer, som trer i kraft neste måned, kreve bevis på inntekt for seks måneder før arkivering, så vel som kreditt rådgiving. Dokumentasjonskrav av den nye loven er ganske strenge, og hold selv advokater som representerer konkurs Mappelagrere ansvarlig for feil informasjon arkivert på vegne av sine kunder.


Disse vil være enorme hindringer for orkanofre for, hvorav mange har mistet sine hjem og innholdet. Sammen med sine møbler, klær og andre eiendeler, har ofre av storm også mistet avgjørende papirene disponere sine forpliktelser av gjeld og inntekt. Uten denne papirarbeid, vil det være nesten umulig å fil under kapittel 7 av føderale koden, hvilke innrømmer domstolene å tørke ut de fleste forbrukernes gjeld. I stedet må Mappelagrere du fil under kapittel 13 og etablere en nedbetaling plan. Dette vil utvilsomt skape en ikke forfalt belastning på tusenvis av aktiva i stor grad ikke orkanofre som de prøver å betale regningene for personlige eiendeler som ikke lenger finnes.


Kongressen har tatt til etterretning av denne situasjonen, og en rekke demokratene prøver å passere ny lovgivning som vil hjelpe ofre for orkanen Katrina med konkurs filings. Det vises i dag at ingen republikanerne er villig til å støtte denne lovgivningen, slik at alle som har LED et tap fra stormen bør prøve å samle finansinformasjon sammen så godt de kan, og forberede seg for en lang og dyr dag i retten.

No comments:

Post a Comment