Thursday, March 8, 2012

Hvis du velger en skilsmisse advokat

Hvis du velger en skilsmisse advokat er en viktig beslutning å gjøre prosessen. Personen som du leie vil være ansvarlig for å oppnå eller opprettholde din varetekt rettigheter til dine barn, din eiendom interesser, og avhengig av siden du er en, enten minimere eller maksimere din støtte-rettigheter.


I virkeligheten er å velge en skilsmisse advokat også en utrolig stressende opplevelse. Det riktig, og du kan enkelt pusten. Det galt og du vil bruke år å gjøre opp for tap som kan ha vært unngått.


Det er noen forsøkt og avrette taktikk som du skal bruke når du velger en skilsmisse advokat. Før du selv begynne, må du identifisere hvilken type sak som du vil være involvert i. Vil du være mekler din skilsmisse? Vil du bli forhandler? Eller, vil ditt tilfelle være en av de tilfellene som går til retten, og blir en banke ned, dra ut skilsmisse søksmål?


Det er skilsmisse advokater som spesialiserer seg på disse ulike typer tilfeller, og du trenger å ansette typen skilsmisse advokat som er best egnet til type sak som du har. Hvis du trenger å håndtere en banke ned, dra ut søksmål, du ønsker ikke en mekling advokat prøver å beskytte dine interesser. Likeledes, hvis du går gjennom mekling, det siste du ønsker er en skilsmisse advokat som vil prøve å skape problemer og bevege deg mot søksmål.


Så, trinn i prosessen med å velge en skilsmisse advokat er å identifisere hvilken type sak som du har. Neste, starte be folk om hjelp. Ettersom skilsmisse rate i USA er på ca 50%, er sjansene du vet minst flere personer som har vært gjennom en skilsmisse. Spør om deres prosessen, hvordan de har valgt en skilsmisse advokat, og hvordan deres advokat utført for dem.


Etter at du har mottatt navnene på flere skilsmisse advokater som du mottar fra spørre andre folk, gå på Internett og starte undersøker disse advokater og andre. Mange skilsmisse advokater har nettsteder, skrive artikler og annonsere på skilsmisse portal nettsteder. Du kan få ganske litt informasjon om hvordan en advokat nærmer seg tilfeller og behandler klienter ved å se på deres hjemmeside.


Etter at du har gjennomgått en skilsmisse advokat nettsteder, kan du lage en liste over minst to og så mange som fem skilsmisse advokater som du tror du vil bli komfortabel med å snakke med. Ringe kontorene til disse skilsmisse advokater og planlegge konsultasjoner. Noen av de advokater vil belaste deg for en konsultasjon; desto mer erfaring med the advokat har, jo mer sannsynlig at du må betale for gang med at advokat.


Når du delta på en konsultasjon med en skilsmisse advokat, være forberedt. Lage en disposisjon av historien til din ekteskap og problemene vender mot deg nå. Hvis du eller din ektefelle har anlagt alle papirer i retten, husk å ta dem med deg. Ta en eller to år selvangivelse eller en siste Finansrapport slik at skilsmisse advokat kan gå gjennom noen av dine økonomiske data før å være spørsmål om "resultater".


Pass på at du spør hver skilsmisse advokat spørsmål om hvordan den advokat kontor opererer svar til klienten telefonsamtaler, e-post, eller andre forespørsler eller behov. Hvis du vil arbeide med en skilsmisse advokat som har ingen andre advokat i sitt kontor, være forberedt på å vente i linje når du har behov for et svar. Den advokat vil ha andre klienter som har behov som er like viktig som deg, og en advokat kan være lydhør til bare én klient om gangen. Selv med den ulempen, kan det være en skilsmisse advokat som du føler er perfekt for deg som er også en solo utøveren. Det vil si en handel av at du kan ha å gjøre seg kjent med.


Når du har fullført alle konsultasjonene og vurdert svar på alle spørsmålene dine, kan du bestemme hvilke skilsmisse advokat du følte seg mest komfortabel med og som du tror vil samarbeide med deg for å få typen resultater som du want.results du vil bruke.

No comments:

Post a Comment