Thursday, March 29, 2012

Når du deler opp - er hva dine rettigheter

Prenuptial avtalene er som forsikringspoliser. Du gjøre papirarbeidet og håper du vil aldri trenge den. Men siden halvparten av ekteskap slutten i skilsmisse i de første sju år, kan du vurdere en prenuptial avtalen før du går ned midtgangen og si, "jeg gjøre."


Siden du senere kan være engasjert i en stygg, kostbare, og følelsesmessig drenering skilsmisse noen dag, bør du vurdere en prenuptial avtalen som en forholdsregel. Nedenfor har vi gitt deg noen informasjon om hva som er i en prenuptial avtalen og om det kan være nyttig for deg.


En prenuptial eller antenuptial avtale er et dokument som er signert av to personer som har til hensikt å være gift. Det beskriver sine rettigheter og plikter bør de får skilt. En prenuptial avtalen informerer domstol hvor de ønsker sine eiendeler og delt opp-egenskapen.


Divorces blir rotete når partene ikke bli enige om fordelingen av eiendom, slike ting som huset, huset, aksjer, og obligasjoner og om ett parti skal betale den andre alimony, nå kjent som "vedlikehold" i de fleste stater. Anta at mannen har $1,000,000 i sitt eget navn før du ekteskapet. En riktig utarbeidet prenuptial avtalen kan tildele den samme $1,000,000 til ham etter en skilsmisse, til tross for hva han gjør med penger, for eksempel kjøpe et hjem i felles leieforholdet eller flytter penger i andre kontoer. Uten en prenuptial enighet, kan kona ha rett til halvparten av $1,000,000 eller mer, avhengig av de økonomiske forholdene av partene samtidig med skilsmissen. Prenuptial avtalen er en kraftig og verdifulle verktøy som kan favorisere mannen, beskytte kona eller tjene dem begge ganske. Det er et spørsmål om omstendighetene og intensjoner.


Kandidater til prenuptial avtaler som pleide å være bare eldre personer med stort estates som de ønsket å beskytte mot gull diggers for sine barn fra et tidligere ekteskap. Siden mer millionærer er født hver dag, vokser kandidat bassenget ved sprang og grensene. Nå alle har noe å beskytte: en upublisert forfatter, oppfinneren spirende, noen med et lukrative yrke eller en god idé. Så, før du forkaste ideen om en prenuptial enighet, vurdere situasjonen i livet og din fremtid på lang sikt i å avgjøre om en prenuptial enighet er riktig for deg.


Vurdere på lengden av arten og omfanget av nåværende og mulige fremtidige eiendeler. En prenuptial avtalen kan være et veldig enkelt dokument kjører bare noen få sider som trafikkfiltrering hver part eiendeler før ekteskapet, eller det kan være et svært komplisert dokument som kjører dusinvis av sider fordi det omhandler inntekt og eiendeler ervervet under ekteskapet, betaling av gjeld, advokathonorarer, alimony/vedlikehold, og andre økonomiske forhold. Neste hurdleis spørsmål med ektefellen tiltenkte, en svært uromantisk hendelse. Det hjelper for å få det overstått tidlig. Du kan kanskje skylde det på noen andre, som foreldrene dine som kanskje vil innebære du i en familiebedrift, eller mulige samarbeidspartnere.


Hvis du har ingen å holde ansvarlig, bare være ærlig. Fortelle din fremtidige ektefelle som du har tenkt å være åpen, rettferdig og ærlige, og det faktum at du vil avsløre alle dine eiendeler er et tegn på tillit. Sikre din ment som han eller hun vil være beskyttet under forhandling-prosedyren og i prenuptial avtalen, og understreke at dokumentet er noe du føler er nødvendig og klokt før du får gift. Viktigste er å diskutere det tidligere i stedet for senere, slik at graden av press før bryllupet er mitigated.


Par bryter ikke vanligvis engasjementer på grunn av uenighet over prenuptial avtaler. I nesten hver forekomst, avtalen er signert og partene er gift. Det er også helt riktig å oppgi at du ikke vil gifte uten en prenuptial avtalen; rettspraksis har indikert at dette ikke vil oppheve en avtale hvis gjort før bryllupet.


Den beste måten å unngå avgifter av skildringer eller tvang er å fortelle din fremtidige ektefelle tidlig at prenuptial avtalen. Noen ganger kan slike dokumenter er signert kort tid før bryllupet, men har vært gjenstand for forhandling for måneder. En well-drafted avtalen vil deklamere det faktum at, selv om det ble signert kort tid før eller på bryllupsdato, forhandlingene begynte mye tidligere. Det er for setningsdeler som dette at du slår opp eksperter.


Til slutt, vil en prenuptial avtalen fashioned slik at du og ektefellen fremtidige begge godta den. Vilkårene kanskje ikke hva du først seg og kan ikke være det tiltenkte dine ønsker. men det er hva slags kompromiss.

No comments:

Post a Comment