Thursday, March 15, 2012

Kjente fordelene ved en levende klarering

En levende tillit er en ordning som du som grantor setter egenskapen i tillit og navn på deg selv eller noen annen person som Trustee- eller Co-Trustee, men retten til å tilbakekalle klareringen slik at egenskapen kan returneres til deg. Generelt, tillit avtalen innebærer at når du dør egenskapen går det navngitte beneficiaries.


Hvis du vil konfigurere en levende klarering hvorfor? Fordelene med levende klareringen omfatter følgende:


1. Gir for Eiendomsforvaltning eller Overførselen;


2. Unngå alle juridiske utgifter og utgifter Associatedwith tinglysing;


3. Automatisk unngår alle skifte av eiendom;


4. Sikrer uavbrutt inntekt og tilgang til rektor for familien beneficiaries;


5. Eliminerer tidsforsinkelser i settling estate - etterfølgende trustee umiddelbart distribuere midlene som angitt i can gjenkallelig levende stoler avtalen;


6. Vedlikeholder personvern - ingenting skrives i avisen som er det tilfelle når en Person Dieseither i testate (ingen vil) eller med bare en siste vil;


7. Unngå følelsesmessige traumer, aggravation og frustrasjon på en komplisert tinglysing domstol prosedyre;


8. Beskytter opptil $1,500,000 fra føderal eiendom skatter for en enkelt person, og opp til $ 3 000 000 for et par som gift. Denne regelen virker for oss borgere bare!


Og hva om barna? Hvordan moden og klar blir de arver min eiendom? Det er sant at alder 18 er juridisk minimumsalder for arver en eiendom, men er de 18 - år gamle klok nok til å administrere betydelige rikdom? Kanskje han skal motta eiendeler i stadier (si, en tredjedel på 25 år, en annen tredjepart på 30 år, og resten i alderen 35)? Han skal motta en stor godtgjørelsesbeviset, eller bør han oppfordres til å få en jobb?


En stor fordel å leve klarering er at du kan bestemme og kontrollere distribusjon av din eiendom til barna.

No comments:

Post a Comment