Friday, March 2, 2012

Hva du kan forvente Hvis du blir belastet med kriminalitet.

Selv om fleste aldri forvente å bli belastet med kriminalitet, kan det komme en tid når som kan skje. Disse typer tillegg kan variere skjemaet tegningsrettene blir gitt for bistand traffic billetter til enkeltpersoner innlevering søksmål mot deg. Den beste tiden å forberede seg på å bli belastet med kriminalitet er før det noen gang skjer.


Siden søksmål og arrestasjoner kan flytte raskt, er det best å forstå de grunnleggende hendelsene som fører opp til og utgjør blir belastet med kriminalitet før du blir ladet. Hvis du er kunnskapsrik om hendelser på forhånd, kan prosessen gå lettere og forhåpentligvis, være mindre skremmende.


Uansett hvilken type kriminalitet belastes du med, proceedings vil vanligvis skje på en forhåndsbestemt måte. Først, en garanterer vil sette for din arrestert. Hvis en tegningsrett er utstedt mot deg, vil du vanligvis bli varslet av tegningsretten ved blir servert. Blir servert betyr at en politimann, vil finne du og levere din garanterer papirene i person. I sjeldne tilfeller, er en person arrestert før du blir servert med garanti. I disse tilfellene, må slående offiser vise garanterer avisene innen en rimelig tid etter pågripelsen har blitt gjort.


Etter at du har blitt arrestert, vil du bli ført til politistasjonen bestilles. Å være booket betyr at du vil være fingerprinted og en fil, åpnes angående ditt tilfelle. Etter å være booket, vil du vanligvis bruke en kort periode i fengsel mens du venter hørselen din første og ordne betaling for kausjon.


Mens du er i fengsel, kan du kontakter en advokat. Enhver person som er belastet med kriminalitet har rett til å søke juridisk representasjon. Det er svært viktig at du minst møter med en advokat første hørselen. Hvis du ikke har råd til en advokat, eller du har ikke valgt en advokat ennå, domstol kan og må gi en advokat for deg.


Under den første høringen, vil du bli bedt om å gjøre en påstand om skyldig, ikke skyldig eller ingen konkurranse. Din advokat vil råde deg til hvilke påstand er mest gunstig for deg. Selv om du er skyldig kan du velge for å erkjenne ikke skyldig. Saksøkte noen velger å gjøre dette hvis de føler at aktor ikke har nok bevis mot dem for å bevise sin sak. Hvis du ikke erkjenne skyldig, vil du bli gitt en rettssak der det er ansvaret til rettsforfølgelse å bevise din skyld. Hvis du erkjenne skyldig eller ingen konkurranse, du vil ikke bli gitt en sti, heller gå rett til en soning høring.


Hvis du ikke er skyld er bevist på prøveperioden, vil du bli løslatt fra Arresten. Hvis du er funnet skyldig, vil du bli gitt en soning høring.


En soning høring er en høring som gjør det mulig for alle parter involvert i ditt tilfelle å uttrykke fakta som involverer ditt tilfelle som kan påvirke din setning. Disse partiene kan inkludere din Game Informer rapporter, deg selv eller personer som er å forsvare ditt tilfelle.


Etter høringen vil dommeren vurdere alle bevis presentert og deretter ta en beslutning om din soning. Din soning kan inneholde ekstra fengsel tid, monetære bøter, samfunnstjeneste eller obligatorisk behandling programmer. Graden av soning kan variere sterkt, avhengig av alvorlighetsgraden av din kriminalitet, bevis mot deg og din første påstand. For mindre forbrytelser, kan soning bare inneholde et lite fint og ingen fengsel tid.


For å sørge for at alle dine rettigheter er beskyttet, og at du får minst soning mulig, er det viktig at du leie en kompetent advokat og bli kunnskapsrik om alle dine rettigheter.

No comments:

Post a Comment