Wednesday, February 29, 2012

Hva bør jeg gjøre hvis jeg er arrestert?

Mens ingen noensinne planer om å bli arrestert, er det en god idé å vite hva du bør og ikke bør gjøres i tilfelle det noen gang skjer. Ved å forstå som hva forventes av du og hva tilfellet kan gjøre situasjonen verre, du vil bli bedre stand til å håndtere nød og frykt som følger med å være arrestert.


Først av alt, er det visse ting du bør gjøre hvis du skulle finne deg selv i denne skremmende situasjon. Du må prøve å bo rolig og prøve å bare snakke med politiet offiser i en respektfull og høflig måte og tone i stemmen. Ved å bo roe deg vil være bedre kunne vurdere situasjonen for hva det egentlig er og bedre i stand til å huske alle detaljene av din arrestert senere for din advokat. Ved å være høflig og respektfull vil du kutte ned på sjansene at slående offiserer vil bli sint eller aggressiv, som kan føre til å være skadet eller skadet.


Gi den grunnleggende informasjonen som offiserer ber om uten å være surly eller uhøflig. Denne informasjonen inkluderer navn, adresse og telefonnummer, navnet på en umiddelbar slekt medlem og deres telefonnummeret og navnet på stedet av arbeidsforholdet. Ikke bare trenger polititjenestemenn denne informasjonen til filen former for din arrestert, de også må det når du setter din kausjon.


Utøve din rett til å være stille. Du er ikke pålagt ved lov å besvare eventuelle spørsmål som kan anklage du, og du trenger ikke å snakke med politiet, district advokat eller noen med mindre du er i nærvær av din advokat. Hvis politiet fortsatt stille deg spørsmål eller trakassere du for svar, bør du bare terpe setningen, "Jeg ønsker å snakke med min advokat".


Utøve din rett til å gjøre en telefonsamtale. Dette kallet sannsynligvis bør gå til din advokat, men i tilfeller der du ikke har en advokat, bør du ringe et nært familiemedlem og lære dem å få juridiske rådgiver for du så snart som mulig.


Du må prøve å få navnene og numrene på polititjenestemenn som arrestere du-kort. Du har rett til denne informasjonen, men for forskjellige grunner, noen offiserer kan prøve ikke for å avsløre denne informasjonen til deg.


Det finnes også en rekke ting du ikke bør gjøre hvis du skulle finne deg selv i arrest.


Ikke motstå arrestasjon. Selv om du tror at kostnadene holdt mot du er falsk, vil insistere på din uskyld på dette punktet ikke hjelpe deg eller stoppe pågripelsen. Vente til du er tatt til politistasjonen og lov til å syne en advokat. Når din advokat ankommer, snakk gjennom ham eller henne til å forsvare deg uskyld.


Ikke opptre på en aggressiv måte eller hyle ut trusler om innlevering av trakassering klager. Aggressiv atferd vil bare føre til polititjenestemenn å prøve å beherske du og din dårlig oppførsel kan bli holdt mot deg senere når du prøver å kjempe kostnader i retten.


Ikke klag når polititjenestemenn handcuff, søke, fingeravtrykk eller fotografere du. Alle disse prosessene er et vanlig Resultat av arrestert. Gå gjennom prosessen med så mye samarbeid med mulig.


Mens blir arrestert vil aldri bli en behagelig opplevelse, måten du handle og tingene velger du å gjøre og ikke gjøre mens du går gjennom prosessen kan gå en lang vei mot lettere smerte, bryet og ydmykelse av erfaring.

No comments:

Post a Comment