Tuesday, February 14, 2012

Foreslåtte asbest regningen - en Bagful av Controversies

Lovforslaget asbestos søker å kompensere ofrene asbestos eksponering ved å sette opp en tillit fondet, gi immunitet til bedrifter ved ut av rettssystemet og løse ventende tilfeller. Asbestos regningen er ventet å dekke forbi tilfeller og fjern domstolene.


Imidlertid på en samling av premier asbestos spesialister i September 2004 trodde ingen at asbestos epidemien var over. Mange nye tilfeller er forventet, som symptomene er treg til å utvikle og dette er grunnen til hvorfor mange organisasjoner er heve stemmene mot gyldigheten og effektiviteten av asbestos lovforslaget. Forskning har vist at inhalasjon av asbest, et felles industrielle materiale, har forårsaket alvorlige sykdommer, inkludert asbestosis og mesothelioma - en ondartet kreft.


Hva er asbest regningen?
Siden midten av 1970-tallet prøver The United States Kongressen å passere asbest regningen å sikre tilstrekkelig kompensasjon til ofrene for asbestos eksponering. Asbest relaterte sykdommer ble først markerte under passering av svart lunge regningen. I 1999 forlot Høyesterett det til Kongressen å passere asbestos regningen å sikre rettighetene til asbestos eksponering ofre.


Milepæler i asbest Bill
Her er noen milepæler i denne passasjen av asbestos bill.


1999 - Rettferdigheten i asbest kompensasjon Act ble asbest regningen foreslått å danne en regjering kroppen som er ansvarlig for oppløsning av asbestos søksmål ut av domstol system.


2000 - Asbest kompensasjon Act-dette asbestos regningen forsøkte å etablere en Office asbest kompensasjon og en kompensasjon Fund for asbestos ofre basert på medisinske kriterier. Denne asbestos regningen var sponset av Sen. Orin Hatch.
2003 - Asbest krav vilkårene og kompensasjon Act kunne bli en lov når organisasjonene kritiserte det som å være begrenset til å dekke kravene kompensasjon av asbestos ofre.


2004 - The rettferdighet i asbest skade oppløsning Act foreslått en etablering av $124 milliarder tillit fondet. Denne asbestos regningen også kritisert som å være begrenset.


Hva holder opp regningen asbest?
To store hindringer som holder opp asbest regningen er størrelsen på tillit fondet og kriteriene som definerer ofre som kan ha tilgang til fondet. Motstridende denne asbestos regninger folk tror at tillit fondet vil være utilstrekkelig for å gi tilstrekkelig kompensasjon til asbestos ofrene. For det andre, de tror at lovforslaget asbestos frata asbestos ofre for sin naturlige rett til filen søksmål for kompensasjon.

No comments:

Post a Comment