Sunday, February 19, 2012

Personlig skade advokat - trenger vi dem?

Etter en ulykke vil du høre en person som sier at de ikke trenger å se en advokat for personskade, også dyrt! I denne artikkelen vil vi satt for deg noen grunner til hvorfor ikke søker, minimum en konsultasjon med en ulykke advokat kan ende opp koster deg mye penger!


Oftere enn ikke, uansett om du ulykke eller er sitt offer, kan Hvis du ikke å få en konsultasjon med en ulykke advokat så snart som mulig etter ulykken du også ende opp regretting din beslutning. Overstyrende årsakene til å si dette er todelt:


• forsikringsselskapet du vil gjøre dine krav mot prøver å minimere sine tap; og


• du mest sannsynligvis ikke vet hva du er berettiget til.


Som et offer for en ulykke


La oss anta at du er offer for en uheldig ulykke. La oss videre anta at forsikringsselskapet har kommet, og har avtalt å betale alle medisinsk regninger. Nå, du kan godt være følelsen at forsikringsselskapet er de gode guttene, og du trenger ikke en advokat råd. Feil!


Hva har skjedd er intet mindre enn hva forsikringsselskapet er forpliktet til å gjøre under vilkårene og betingelsene av din ulykke-politikk. Videre, forsikringsselskapet er håpet å spille på det faktum at du føler deg litt stå til deres generøsitet.


Lønnsomhet


På den måten de håper, du vil ikke få om en større krav om hva du med rette er berettiget til. I det lange løp som betyr at de ikke har stille som en forsikring hevder store tap, og de kan fortsatt gjøre en fortjeneste fra din policy.


Kort sagt, de er å beskytte sine økonomiske velvære på bekostning av bokførte-rettigheter. Men med mindre du har talt til personskade advokat du vet ikke dette, og du vil føle at alt er bra.


Så neste gang du er i en bil ulykke eller ulykke, spør deg selv dette spørsmålet: "Er min forsikringsselskapet som er interessert i å beskytte meg og mine rettigheter, eller er de mer bekymret med å betale et utbytte til sine aksjonærer?"


Non-Profitability


På den annen side, er en profesjonell kompensasjon advokat normalt en etisk upartisk tredjepart som vet hvilke rettigheter du besitter. Bortsett fra muligens blir betalt et gebyr, ikke fra eller av deg, han er også sannsynlig å ha en annen jobb å hjelpe et offer som er bedre enn dens ' forsikringsselskapet, (og husk, hvis noen domstol proceedings oppstå, disse avgifter er gjenvunnet fra motstanderen side).


Så, hvorfor bør ikke de fortelle deg sannheten om hva du har rett til ulykke-kompensasjon? Dessuten, selv om han har en interesse i ditt tilfelle, sikkert bedre kompensert du er, bedre kompensert han er?


Som sådan, om noe, har han enda mer interesse i å sørge for at du vet nøyaktig hvilke rettigheter du besitter, og å sørge for at du hevder for disse rettigheter i henhold til hva du har rett til.


Så på det som dette, er det ikke for vanskelig å se hvem som er interesserte og som uavhengige partiet er. Nå spør deg selv: 'Vil du ta råd fra noen som er interessert i å minimere kravet ditt, eller noen som er interessert i å maksimere it?'


Årsaken til en ulykke


Nå la oss se på det fra synspunkt av, du blir personen på feil i ulykken. Du kan også føle at du har ingenting å frykte, som forsikringsselskapet betaler for skaden gjort. Du kan også finne at utgangspunktet forsikringsselskapet enig med dette. Men hvorfor...?


Med mindre du ser en ulykke advokat så snart som mulig etter ulykken vet du aldri. hvorfor? Er du 100% sikker på at det var din skyld...?


Å være høflig


Forsikringsselskapet har å være høflig, du er deres kunde! Imidlertid når kravet er over, og du er henrykt med deres tjeneste, er du definitivt kommer til å fornye policyen. Men de ekstra par hundre de ber om vil rettferdiggjøre ulykken? "Sir/ma'am, du hadde en ulykke, og har økt din premie!"


Kan være svært vanskelig å vite nøyaktig hva dine rettigheter eller plikter er etter en ulykke. I de fleste tilfeller vil det avhenge hva har skjedd med føre til ulykken i utgangspunktet.


Som sådan, søke råd hos en advokat for kompensasjon så snart du kan følgende personlig skade er den eneste uavhengige måten du kan virkelig finne ut og vet nøyaktig hva du har rett til, eller hva du kan være ansvarlig for som oppstår fra ulykken.

No comments:

Post a Comment