Saturday, February 25, 2012

Motorsykkel ulykke krav - din kompensasjon!

Motorsykler og motorsykler tilhører en gruppe av kjøretøy som ofte tar del i et lite antall ruteknusing. Statistikken taler for seg selv, som motorsykkel rytterne er bare 1% av trafikken. Derfor en motorsykkel ulykke krav er liten i tall, men de lider 19% av dødsfall og alvorlige skader.


I året 2002 over 600 motor døde i veitrafikk ulykker og nesten 7000 LED av alvorlige skader.


En hode skader er mest ofte årsak til død og alvorlige skader i en motorsykkelulykke. En motorcyclist er 45 ganger større sannsynlighet for å bli drept i en ulykke på veien enn en bil-driver.


Årsaken til en motorsykkelulykke


Grunner kan variere - ikke bare andre veien-brukere kan føre til ulykken, men også motorveien myndigheter er ansvarlig for dem ofte. Dårlig vedlikehold av veier, noe som resulterer i Veidekke skader som er et vanlig Resultat av en motorsykkel ulykke krav.


Mangel på var kledd kongen og utenfor beskyttelse er gitt av biler også øke risikoen for alvorlige skader for motor. Det andre problemet er synlighet - motorsykler tilhører en gruppe road-brukere er sårbare for ikke å bli sett vel, å tjene opp til 1/3 av en biler synlighet.


Hva du skal begynne med


Det finnes noen generelle regler om motorsykkel ulykker som en bør være klar over.Først, alltid kontroller at hvis politiet delta scenen sikre en detaljert rapport om ulykken, selv om det synes ubetydelig. Selv den minste personskader eller skade på din motorsykkel eller noe gjennomført på det kan underlie et vellykket ulykke-krav.


Det annet, kan du gjøre en kompensasjon krav hvis din motorsykkel ulykke var ikke din skyld eller din skyld var bare delvis. Hastigheten på, og bruk en beskyttende hjelm er blant mange detaljer, som må tas i betraktning mens feilen bestemmes.


For det tredje, tid saker, slik at hver ulykke skal rapporteres så snart som mulig. Hvis personen som er ansvarlig for ulykken stopper ikke eller har ingen forsikring, du kan fortsatt gjøre et krav imidlertid, det vil bli håndtert Motor forsikringsgivere Bureau.


MIB er en organisasjon som gir kompensasjon for ofre for ulykker som involverer aktiva ikke drivere og hit-and-run tilfeller.


Det er ikke lett?


Som du vil merke, håndtere en motorsykkel Skadebehandling Krev er ganske komplisert, og det krever en hurtig og profesjonell reaksjon. Men hvordan kan du reagere raskt nok, og ta vare på alle disse detaljene, hvis du har lidd alvorlige helsemessige problemer forårsaket av ulykken?


Best du kan gjøre i denne situasjonen er å ansette en advokat for personskade. En ulykke advokat hjelp er en absolutt nødvendighet for å håndtere din kompensasjon krav. Detaljer for eksempel - skade vurdering, ulykke rapporter, krav preparater, osv.


Hva er viktig, du ingen risiko, takket være en "ingen vinne ingen gebyr ' arrangement, som betyr ganske enkelt at hvis ditt tilfelle-vinner, du beholde gevinsten, og hvis du mistet, alle kostnader betales av advokat.


Nok risiko - la oss gjøre det trygt!


Kjørte en motorsykkel er en fantastisk opplevelse som kanskje vet, men det er risikabelt og skader som involverer motorsykkel ulykker er ofte svært alvorlig. Er ikke denne risikoen nok? Trenger du å ta en annen risiko selv etter ulykken ved å prøve å håndtere påstanden om deg selv eller ved å bruke noen company, som bryr seg mer om penger enn om velvære og vellykket hevder?


Ta i bruk av en personskade advokat under en ingen seier ingen gebyr ordning og ta ikke mer unødvendig risiko. Etter lidelse fortjener du en god og stress-fri kompensasjon. Du kan ha det med litt hjelp av en ulykke advokat.

No comments:

Post a Comment