Friday, February 10, 2012

Levetid planlegging med en fullmakt

En viktig del av levetid planlegging er fullmakt. Gyldig i alle stater, disse dokumentene gi én eller flere personer makt til å handle på dine vegne. Makt kan være begrenset til en bestemt aktivitet (f.eks, lukke salg av hjemme) eller Generelt i sin søknad, styrke en eller flere personer til å handle på dine vegne i en rekke situasjoner.


Det kan ta effektive umiddelbart eller bare på forekomst av en fremtidig hendelse (f.eks, en vilje som du ikke kan handle selv). Sistnevnte er "springing" fullmakter.


Det kan gi midlertidig eller kontinuerlig, permanente myndighet til å handle på dine vegne. En fullmakt kan bli opphevet, men de fleste statene krever skriftlig varsel oppheves til personen til å fungere for deg.


Personen som er navngitt i en fullmakt til å handle på dine behalfis ofte referert til som "agent" eller "advokat-i-fakta." Med en gyldig fullmakt, kan din agent utføre alle handlinger som er tillatt i dokumentet. En agent må ofte presentere faktiske dokumentet til å starte strømmen.


For eksempel, hvis en annen person opptrer på dine vegne for å selge en bil, vil motorvogner avdelingen krever vanligvis at fullmakt presenteres før din agent myndighet til å signere tittelen vil bli æret.


På samme måte, en agent som signerer dokumenter å kjøpe eller selge fast eiendom på din vegne må utgjøre fullmakt til tittelen selskapet. Det samme gjelder for salg av verdipapirer eller åpne og lukke bankkonti.


Men skal din agent vanligvis ikke trenge å presentere fullmakt når du registrerer sjekker for deg.


Hvorfor ville noen gi slike feiende myndighet til en annen person? Ett svar er bekvemmelighet. Hvis du er å kjøpe eller selge eiendeler og ikke vil vises i person å lukke transaksjonen, kan du dra nytte av en fullmakt.


En annen viktig grunn til å bruke fullmakter er for å klargjøre situasjoner når du ikke kan være i stand til å handle på dine vegne skyldes fravær eller inhabilitet.


Slike en funksjonshemming kan være midlertidig (f.eks, skyldes reise, ulykke, sykdom), eller det kan være permanent.


Hvis du ikke har en fullmakt og blir ikke i stand til å administrere din personlig eller yrkesrettet saker, kan det bli nødvendig for en domstol til å utnevne en eller flere folk til å handle for deg.
Folk utnevnt på denne måten kalles Verger, conservators eller komiteer avhengig av din lokale statlige loven.


Hvis en domstol fortsetter, noen ganger kjent som intervensjon, er nødvendig, enn kanskje ikke har du muligheten til å velge den som vil fungere for deg. Med a fullmakt, velger du som vil handle og definere deres myndighet og sine grenser, om noen.


Hva om jeg flytte? Vanligvis, en fullmakt som gjelder når du registrerer den vil være gyldig selv om du endrer delstaten der du bor. Selv om det ikke bør være nødvendig å tegn en ny fullmakt bare fordi du har flyttet til en ny stat, er det en god idé å ta muligheten til å oppdatere din fullmakt.


Utløper min fullmakt? Enkelte stater som brukes til å kreve fornyelse av krefter advokat for å fortsette gyldighet. I dag, tillater de fleste stater en "holdbar" fullmakt som fortsatt gyldig når signert før du dø eller trekke tilbake dokumentet.


Imidlertid du regelmessig møte med din advokat for å se en fullmakt, og vurdere om ditt valg av agent fortsatt oppfyller dine behov og lære om utviklingen i delstaten påvirke din fullmakt.

No comments:

Post a Comment