Thursday, February 23, 2012

Personlig skade advokat - 5 ting du bør vurdere før du velger

Du har rett personskade advokat å representere deg i din ulykke kompensasjon krav er avgjørende. Men med så mange mennesker som utgir seg for å være ulykke kompensasjon jurister, hvordan kan du muligens vet hvilke ulykke hevder advokat kommer til å være den beste for deg?


Enkel, spør de følgende 5 spørsmålene:


1. Er personskade spesialisten kvalifisert til å håndtere kravskjemaet ulykke?


Det kan høres heller et tåpelig spørsmål, men i dag de fleste jurister velger til å spesialisere seg spesielt områder av loven. Som sådan, må du sørge for at din advokat spesialiserer seg i uhell skader krav før du utnevne dem.


Vær oppmerksom på at hvis din valgte ulykke hevder advokat ikke spesialister på dette området av loven da de er usannsynlig å vite hva de gjeldende trendene i loven, og dette kan ende opp koster deg penger. Videre, området av loven håndtere ulykker pleier å være svært spesialiserte – som krever bestemte medisinsk terminologi ferdigheter.


Igjen, hvis din advokat ikke er klar over disse, det kan ende opp koster deg! Før bli enige om å ansette en ulykke advokat, pass på at du spør om han/hun har gjeldende erfaring i dette området av loven. Du kan selv ønsker å be om deres advokatfirma har en spesialisert Ulykken Skadebehandling avdeling. Hvis de ikke gjør det, bør du vurdere å gå til en annen advokatfirma som gjør muligens.


2. Er din personlig skade advokat tar noen kostnader fra deg?


Når du og din ulykke hevder advokat tegn en betinget Fee avtalen (CFA) du vil være sikker på det i avtalen advokat vil hevder for alle sine utgifter og avgifter fra motstanderen og ikke fra noen kompensasjon for ulykken du mottar.


Hvis advokat gir deg problemer her, ikke leie dem og minne dem om tilgang til rettferdighet Act som tillater dem å kreve alle rimelige kostnader fra den andre parten!


3. Out-Of-Pocket-utgifter?


De fleste personlige skade jurister elsker å inkludere en setningsdel i CFA som du kommer til å være ansvarlig for alle utgifter i out-of-pocket. Out-of-Pocket utgifter kan inkludere noen medisinsk behandling du mottar etter anmodning fra din ulykke kompensasjon advokat, overtid pådratt av advokats ansatte, telefon- og telefaksnumre charges, etc.


Advokat skal være ansvarlig for disse kostnadene som bør være re-claimed fra motstanderen. Men Vær advart: domstolene vil bare tillate du å hevde 'rimelige' kostnader og bare på grunnlag av du vinne ditt tilfelle.


4. Er ulykke kompensasjon advokat tar sikte på å avgjøre eller 15.000?


Noen ganger, men ikke alltid, jurister ikke lytte til ønskene til sine klienter og i stedet gå etter hva de tror loven gir sin klient å kreve. Som sådan, hvis du vil utligne kravet, i stedet for å gå til domstolen, bør du spørre din ulykke krav advokat om de har noen innvendinger mot slikt.


Motsatt, hvis du vil gå til retten, men er din advokat rådgivning at du utligner kravet, bør du diskutere dette med dem for å se om det er eventuelle uheldige virkninger for å ta din Skadebehandling Krev til retten.


5. Hva skjer hvis du mister?


Jurister er dyre – så hva skjer hvis du mister? Du må spørre dette spørsmålet om ulykken hevder advokat for å se om han/hun er villig til å sikre dine krav mot sjansene for at du kan miste.


Husk at hvis du mister det ikke er din personskade advokat som er kommer til å være rimelig for gebyrene og utgifter som har påløpt til dags dato, men du! Og du vil ikke være utsatt for samme ulykken to ganger, så ikke lytte til noen diskusjoner om hvordan du kan ikke tape, og kontroller at du har tilstrekkelig beskyttelse bør det umulige faktisk skje!

No comments:

Post a Comment