Monday, February 6, 2012

Forståelse fullmakt misbruk

Hva er en fullmakt?


Det er et skriftlig, juridisk dokument som, i sin enkleste form, opprettes det en tillitsforhold relasjon mellom to personer. Egentlig, det gir noen myndighet til å handle på dine vegne. Personen som utnevner en fullmakt er ofte referert til som "rektor" og personen som de utnevne blir referert til som "agent" eller "advokat i faktum."


Når en fullmakt er signert, har agent myndighet til å ta avgjørelser for rektor. Fullmakt har å være skapt av en rektor som har psykiske evne til å forstå hva han eller hun er signering. Denne forståelsen må være vist på tidspunktet da dokumentet er signert. Myndigheten gitt under en fullmakt kan enten være bredt eller svært begrenset i naturen.


En bred fullmakt kan for eksempel gi agent kontroll eller ansvar over de viktigste hele netto verdt. På den annen side tillater en begrenset fullmakt bare agent til å utføre bestemte forretningsaffærer for rektor. Det finnes tre typer fullmakt. Disse inkluderer holdbare, non-durable og springe fullmakter.


En slitesterk fullmakt gir agenten rett til å fortsette å behandle de viktigste saker, selv etter at rektor mister deres mentale kapasitet eller blir deaktivert. En non-durable fullmakt brukes vanligvis for en bestemt grunn, for eksempel den midlertidige administrasjonen av økonomiske saker mens rektor er fysisk tilgjengelig.


En springe fullmakt kan rektor til å planlegge for fremtiden i forberedelsene til utbruddet av en bestemt hendelse som kan "våren opp," for eksempel sykdom eller uførhet. Skrevet av Amy Snyder.


Det er en fullmakt?


Egentlig, det gir noen myndighet til å handle på dine vegne. Et juridisk dokument som, i sin enkleste form, opprettes det en tillitsforhold relasjon mellom to personer. Personen som tilordner en fullmakt er ofte referert til som rektor og person som de utnevne blir referert til som agent eller advokat faktisk.


Fullmakt har å være skapt av en rektor som har psykiske evne til å forstå hva han eller hun er signering. Når den er signert, har agent myndighet til å ta avgjørelser for rektor. Denne forståelsen må være vist på tidspunktet da dokumentet er signert. Myndigheten gitt under en fullmakt kan enten være bredt eller svært begrenset i naturen.


Det finnes tre typer fullmakt. Disse inkluderer holdbare, non-durable og springe fullmakter. En bred fullmakt kan for eksempel gi agent kontroll eller ansvar over de viktigste hele netto verdt. På den annen side tillater en begrenset fullmakt bare agent til å utføre bestemte forretningsaffærer for rektor.


En slitesterk fullmakt gir agenten rett til å fortsette å behandle de viktigste saker, selv etter at rektor mister deres mentale kapasitet eller blir deaktivert. En non-durable fullmakt brukes vanligvis for en bestemt grunn, for eksempel den midlertidige administrasjonen av økonomiske saker mens rektor er fysisk tilgjengelig. En springe fullmakt kan rektor til å planlegge for fremtiden i forberedelsene til utbruddet av en bestemt hendelse som kan "våren opp," for eksempel sykdom eller uførhet.

No comments:

Post a Comment