Friday, February 3, 2012

"America�s Voiceless� barn skilsmisse

Når folk begynner et nytt forhold, er det som om Askepott og hennes Prince gikk ut av denne barndommen historien. En mer realistisk måte å se på det er å tenke på det som to mennesker som kjører for kontoret, kampanjer i den andre personens liv. Glem at det er ikke som de blir senere i livet. Vi er opptatt av å få den andre personen til å "velge oss" slik at vi kan leve lykkelig noensinne etter. Det er dårlige vaner tidlig i forholdet vi aldri se. For eksempel, forlater skitne klær spredt, drikking direkte ut av kartongen juice, å sette en skitten kniv tilbake i skuffen og se fra rundt hjørnet som de slikke den ren, vask er altfor store anstrengelser. Begge sider skjule sine dårlige vaner når de starter dating, fordi de er for opptatt kjører for det høyeste kontoret i landet, til slutt kontoret til ekteskap og parenthood.



Dette fantasy-livet toner som folk vokse sammen i en relasjon. Dessverre, om lag seksti prosents vokse fra hverandre under ekteskapet.


Når ekteskap slutter er det som et hus som er satt på brann. Alle ønskede håp, drømmer og forpliktelse høyt av begge sider opp i røyk. Men vi glemmer at barn av dette forholdet har ennå å legge grunnlaget for sine liv.


Skilsmisse på noen nivå, er ødeleggende. For barn, er sin varme, safe verden plutselig knust som en brutt leketøy, i mange stykker. Når foreldre begynner å skilsmisse, de virkelig stoppe og tenke på barn? Altfor ofte faller barn under usynlig overskriften av "makt base" eller enda verre ennå, "omsettelige".


Et barns liv under en skilsmisse er som en sylinder coaster, kommer opp minutt og ned neste. Foreldre er holder score av sine barns hengivenhet som om de var på en sportsbegivenhet. Begge foreldrene frykter tapende bakken som om deres konkurranse, den andre overordnet chips unna på det egen personen "makt base". Dette er en automatisk reaksjon under en skilsmisse. Hvis bare foreldre ville stoppe på et øyeblikk og realisere, at barn har betingelsesløs kjærlighet for hver av dem.


Barn ble ikke beamed ned fra plass til jorden. De ble unnfanget og brakt inn i denne verden med de største forventningene, og de fleste av all kjærlighet. Av to personer kaller barnet mor og far. Disse to personer har glemt at som en overordnet, rollemodell og lærer, betyr ikke å sette ned den andre. Eller bruker barn å følelsesmessig slå opp på "konkurranse". For å være en forelder er et privilegium!


En skilsmisse er som en begravelse. Selvfølgelig, er det ingen casket eller tjenesten. Men prosessen er det samme.
"Funeral" tjenester begynner når partene angir kontoradresse advokater, (jeg kaller dem juridiske begravelse representanter) de bidra til å forberede for drapet på sine klienter ekteskap.


Advokatene oppsøke personlig og konfidensiell informasjon om deg, bare for å arkivere det i en offentlig registrering for verden å se.


Knyttet til denne offentlig posten arkiveringen er en detaljert finansielle beskrivelse (din) av personlige eiendom og eiendeler ervervet under ekteskapet.


Et sted mellom side 11 eller 15 avtalens skilsmisse, er dine barn oppført, som en eiendel, etter navn og alder. Og på enda en annen side, vil du finne "barn", sier hvem får varetekt når på hvilke dager, med bestemte tidspunkt, og for hvor lenge. Kan ikke glemme ferie tidsplaner, dette vises på enda en side i skilsmisse resolusjon. Denne siden ser mer ut som en stor begivenhet tidsplan, handel odde- og partallssider år av løpet av ferien.


Hvis foreldre ville tenke på et øyeblikk og går av sin "makt base", bør de kunne arbeide ut disse svært private detaljer seg imellom.


Måneder, og i noen tilfeller år senere en dommer, som jeg refererer til som coroner (ingen aktelse ment) sitte før disse fremmede i en domstol, med personer når vowed å elske, ære og verne hverandre alle dager av sitt liv, spørre om alle parter er i overensstemmelse med trykk over hans gavel signerer død sertifikat (kjent mer vanlig som skilsmisse resolusjon.


I for en tror denne prosessen er en forbrytelse. Vi tillater totalt fremmede til å bosette livet en gang svært fornøyd. Større kriminalitet, men er barn, delt opp blant foreldre som eiendommer. De er "Ustemt ofre."


© 2005 - Susan Murphy Milano http://www.movingoutmovingon.com

No comments:

Post a Comment