Tuesday, February 7, 2012

Fullmakt og planlegging kan fremover hjelpe

I dag har mange mennesker ikke planlagt sine potensielle incompetence. Det er antall juridiske enheter som er lett tilgjengelig for å hjelpe mennesker i å uttrykke sine ønsker på forhånd. To av disse enhetene omfatter en holdbar fullmakt for finansielle beslutninger (General Durable fullmakt) og slitesterk fullmakt for Health Care beslutninger. En pensjonsrabatt kan bli permanent deaktivert på grunn av en strek eller ung voksen kan gjengis midlertidig bevisstløs som et resultat av en bilulykke. I begge disse scenariene, kan trauma støte på alle involverte være overveldende, spesielt når interesserte parter uenige om hvordan man skal håndtere krisen. Som med de fleste ting i livet, kan planlegging fremover hjelpe.


De to enhetene, slitesterk fullmakt for finansielle beslutninger og slitesterk fullmakt for Health Care beslutninger, vil bli diskutert separat.


En slitesterk fullmakt, er en form for byrået. Personen som gir makt er rektor, og personen som mottar strømmen er "advokat i fakta" eller agent. «Holdbar"i denne sammenheng betyr at agentens makt vil overleve rektor inhabilitet eller uførhet. Som en resultDurable Fullmakts, kan brukes som et alternativ til guardianship i noen stater under visse omstendigheter, gitt rektor henrettet dokumentet før de tapte kapasitet.


Som en generell regel, er en generell fullmakt også referert til som en holdbar fullmakt for finansielle beslutninger, eller ganske enkelt en holdbar fullmakt. En slitesterk fullmakt for Health Care beslutninger er også en holdbar fullmakt, men sin myndighet er begrenset til helsevesenet beslutninger. I Kansas, kan begge de to maktene finnes i det samme dokumentet. Fordi disse to dokumenter formidle slik divergerende myndighet til én person, mange pensjonister, velger du en annen person for hver av disse maktene. Agentens myndighet til å handle for rektor under en holdbar fullmakt er basert på maktene som rektor gir til henne. Om det er bred, generell krefter eller begrensede, bestemte makter er gitt til agenten er helt avhengig av rektor. Blant annet kan rektor delegere til agent i slitesterkt fullmakt myndighet til å foreta innskudd og uttak fra hans Sjekkonto til filen sin selvangivelse og å selge sitt hjem. Det er noen krefter, men som rektor ikke kan delegere. For eksempel agent kan ikke forberede en vil stemme, eller be om en skilsmisse på en hovedstol vegne. I Kansas, rektor kan gi en gifting"makt til hennes agent, men denne myndighet generelt må angis med spesifisitet innen i"av varige fullmakt.


Det finnes to primære metoder for å avgjøre ikrafttredelsesdato kraften av en agent under en holdbar fullmakt. Først, en holdbar fullmakt kan gi strøm til en agent samtidig dokumenter er utført og levert. En annen metode forbeholder seg agentens strøm til rektor blir incapacitated eller deaktivert. På forekomsten av en av disse hendelsene springs makt i kraft. Denne typen av slitesterk fullmakt heter "springing." Kansas loven gir for begge typer i Uniform holdbar fullmakt Act. Pensjonister må variere; Derfor er ingen løsning best for alle mennesker. Mange hensyn må evalueres for å finne ut hvordan senior's behov er best dekker.


En slitesterk fullmakt er gjenkallelig av rektor mens han fortsatt har kapasitet. Hvis agenten har en økonomisk interesse i emnet i fullmakt, er makt vanligvis ugjenkallelig. De fleste pensjonister som kjører holdbar Fullmakts er å få hjelp med sine daglige personlige saker og deres agenter har ikke en eierandel i senior's-eiendommen som ville utelukke tilbakekalling. I tillegg kan er tilbakekalt være ved implikasjon, i tillegg til ødeleggelse av dokumentet eller uttrykkelig tilbakekalling av rektor.


Andre moduser avslutning omfatter: død av rektor eller agent, forekomst av en bestemt hendelse, kvalifisering av en guardian eller passering av en dato utløpsdato. Vanligvis etter dødsfallet av rektor, kan agent i en holdbar fullmakt binde rektor ved hjelp av en holdbar fullmakt bare hvis hun ikke vet for forekomst av denne hendelsen.


Agenten binder rektor i samsvar med lovene i byrået. Som et resultat, er rektor personlig ansvarlig for kontrakter som er gjort av agent på en hovedstol vegne. Agenten skal følge retning av rektor mens rektor forblir kompetent. Agenten har en plikt til å handle utelukkende til fordel for rektor, og hvis hun ikke gjør det, hun er utsatt for ansvar for hennes brudd. Selv om denne generell rektor er sant, kan ofte agenten ikke ha noen eiendeler som hun kan holdes ansvarlig. Pensjonister rådes fører ofte til å velge en pålitelig person til å være deres agent. Hvis de viktigste kompetanse er aktuelle, agent kan måtte søke fastsettelse av en retten før du handle mot ønskene til rektor, eller hun kan være ansvarlig overfor rektor for brudd på hennes tillitsforhold plikt.


Kansas loven gir for opptak av instrumentet som påvirker eiendomsmegling. Innspillingen, men kreves tiden ikke ved Kansas lov. Hvis den opprinnelige holdbar fullmakt ble innspilt, men skal eventuelle etterfølgende tilbakekalling registreres. Enkelte stater gjøre nødvendige innspillingen av en holdbar fullmakt som vil påvirke eiendomsmegling.


Kansas lover gi for en slitesterk fullmakt for Health Care beslutninger. De samme grunnleggende begrepene forklart ovenfor for holdbar fullmakt gjelder til holdbar fullmakt for Health Care beslutninger med hensyn til byrået lov, effektivitet, oppheves og oppsigelse.


Hovedforskjellen mellom holdbar fullmakt og slitesterk fullmakt for Health Care beslutninger er myndighet gitt. Holdbar fullmakt for Health Care beslutninger gir spesifikt myndighet til agent til å ta avgjørelser om og relatert til medisinsk behandling. For eksempel agent gjør samtykke til behandling, nekter å samtykke til behandling eller trekke samtykke til behandling. I tillegg til disse beslutningene direkte om medisinsk behandling, kan agent gjøre alle ordninger på alle sykehus eller pleie omsorg anlegg, ansette eller utslipp omsorg personell, be om, mottar og se gjennom informasjon om personlige saker eller fysisk eller mental helse av viktigste.


Som et alternativ anbefales det at rektor velger en etterfølger til hans agent. Det etterfølgende advokat-i-faktum kan være utpekt i det samme dokumentet som det primære advokat i faktum. Hvis dette skjer, slitesterk fullmakt vil fortsette, utover i livet til den primære advokat-i-fakta, gitt den etterfølgende aktiviteten er levende og kompetente.


En komplett drøfting av lovbestemte formaliteter, utkast og ulike skatteplikt er utenfor omfanget av dette sammendraget. Det bør anføres imidlertid at de fleste stater begrense hvem som kan være vitne til en holdbar fullmakt eller holdbar fullmakt for Health Care beslutninger, og noen begrense hvem som kan være en helsevesenet agent.


Denne oversikten over loven er for referenceand utdanning bare, og det er ingen erstatning for kompetent advokat.

No comments:

Post a Comment