Monday, February 27, 2012

Hvis du har vært i en ulykke, trenger du en advokat?

Hvis du har vært i en ulykke, om på jobben, i en bil eller under noen omstendigheter, kan du lure Hvis du trenger å søke råd og råd av en advokat. På den ene siden er det annonser av advokater på TV som insisterer på at du trenger deres hjelp til å beskytte dine rettigheter. På den annen side, kan forsikringsselskapet som håndterer kravskjemaet insistere på at de gjør alt som er nødvendig for din interesse og helse. Hvem kan du stole på?


I de fleste tilfeller er det tilrådelig å søke råd hos en advokat. Selv om du ikke ender opp å ansette ham eller henne til å representere deg, er det en god idé å i det minste konsultere med dem for å være sikker på at du forstår alle juridiske konsekvenser av din skade. Mange ganger, visse lover eller rettigheter som kanskje ukjent for deg, eller verre, forsikringsselskapet kan ikke villig informere deg om alle dine rettigheter.


For å få det du fortjener, og trenger fra alle bosetningen ulykke, er det viktig at du følger noen standard retningslinjer. Så snart som mulig etter ulykken, selv om du tror det kan ha vært din skyld, må du først å søke minst en førstegangs konsultasjon med en advokat. Selv om du kan føle deg som om du ikke har råd til juridisk hjelp, kan det være mer kostbart å ignorere ditt tilfelle eller prøve å behandle den alene. Gjennom en førstegangs konsultasjon kan en advokat hjelpe deg med å finne ut om du har selv en sak, som er på feil hvis du gjør, hva handlinger kan tas og veilede deg om eventuelle tidsbegrensninger du ansikt før ditt tilfelle vil bli ugyldige. Det er også lurt å snakke med en advokat før snakke med noen andre om saken. Dette inkluderer en på ditt sysselsetting, den andre parten forsikringsselskaper og sine advokater.


Ved å bestemme seg for ikke å beholde en advokat, kunne du også miste ut på penger som du vil trenge i fremtiden. For eksempel hvis den andre parten forsikring sier selskapet at de vil betale medisinsk regninger, du kan føle deg som om det er rettferdig. Men hva skjer hvis noen av symptomene komme tilbake etter din første behandling? Siden du allerede har avgjort med forsikringen er de ikke sannsynlig å komme tilbake og plukke opp kategorien for ytterligere medisinsk eller sykehus regninger. En annen ulempe å settling med et forsikringsselskap uten første snakke med en advokat er at i noen tilfeller ikke kan du legge merke til eller føler konsekvensene av din skader til måneder etter ulykken. I disse tilfellene, advokater er erfarne nok til å vite hva de langsiktige virkningene av visse skader kan være, og de kan bidra til å beskytte deg mot fremtidige økonomiske problemer skyldes medisinske problemer eller tilbakeslag.


I tilfelle av en bilulykke, det er alltid lurt å beholde tjenestene til en advokat, selv om du der det eneste parten skadet, eller hvis du føler at ulykken var definitivt din skyld. Mange ganger hva ofre for en ulykke sier på tidspunktet for hendelsen endres når de har hatt en sjanse til å snakke med sin advokat, forsikringsselskap eller med venner. For å beskytte deg mot ytterligere feil, bør du leie en advokat til å forsvare deg mot eventuelle falske påstander.


I tilfelle av et arbeid relatert ulykke, du burde alltid søke juridisk rådgivning. De fleste arbeidere 's kompensasjon tilfeller er svært komplekst, og utfallet av et forsøk kan sterkt påvirke dine fremtidige arbeidsbelastning og økonomisk sikkerhet.


Andre typer ulykke som ikke faller inn under disse retningslinjene bør også tas til en advokat, minst for en innledende vurdering. Bare en advokat vet du sikkert om juridisk representasjon er nødvendig i ditt tilfelle.

No comments:

Post a Comment