Wednesday, February 8, 2012

Tyveri av identitet er undersøkt ved Department Of Justice

Justisdepartementet prosecutes tilfeller av tyveri og kreditt identitetsforfalsking under en rekke føderale vedtekter. I høsten 1998, for eksempel passert Congress identitetstyveri og antakelsen avskrekking Act.


Denne lovgivningen opprettet en ny krenkelser av identitetstyveri, som forbyr vitende og vilje overføre [ring] eller oss [ing], uten lovlig autoritet, identifikasjon av en annen person med hensikt å begå, eller å hjelp eller Abet, noen ulovlig aktivitet som utgjør et brudd på føderal lov, eller som utgjør en forbrytelse under et gjeldende statlige eller lokale lover.


Denne krenkelser, i de fleste tilfeller, bærer en maksimal frist av 15 års fengsel, en fin, og kriminelle beslag av noen personlige eiendeler brukes eller ment å brukes til å begå krenkelser.


Ordninger for å utføre identitetstyveri eller svindel kan også innebære brudd på andre lover som identifikasjon svindel, kredittkortsvindel, datamaskin svindel-e-post-svindel, wire svindel eller finansinstitusjon svindel. Hver av disse føderale offenses er felonies som har betydelige straffer & sjenert; i noen tilfeller, så mye som 30 års fengsel, bøter og kriminelle beslag.


Føderale påtalemyndigheten arbeide med føderale undersøkende byråer som Federal Bureau of Investigation, United States Secret Service, og United States Postal inspeksjon Service å tiltale identitet tyveri og svindel tilfeller.


Kriminalitet eksempler på disse. En kvinne pleaded skyldig til føderale kostnader for å bruke en stjålet personnummer vil ha tusenvis av dollar i kreditt og deretter registreringssystem for konkurs i hennes offer navn.


En mann fikk privat bankkontoinformasjon om et forsikringsselskap forsikringstakere og bruker denne informasjonen til å sette inn $764,000 i falsk Sjekk inn på en bankkonto han etablerte.


To av tre saksøkte har pleaded skyldig til identitetstyveri, banken svindel og relaterte kostnader til sine roller i et skjema for å åpne bankkontoer med både ekte og falske identifikasjon dokumenter, innskudd US Treasury kontrollerer som ble stjålet fra e-post, og ta ut penger fra disse kontoene. En saksøkte er indicted på banken svindel kostnader for å skaffe navn, adresser og personnumre fra et webområde og bruker disse dataene til å søke om en rekke bil lån over Internett.

No comments:

Post a Comment