Saturday, February 11, 2012

En personlig skade historie

Skarp vind høsten pensel av ansiktet, det er søndag morgen, og du føler virkelig gode. Spasertur ned Main Street, er du mesmerized av skjønnhet eiendommelig arkitektur. Flere trinn mer, og katastrofe! Hvis du ser andre steder, tur på et brutt fortau, riste ned med en enorm dunk. Ambulansen kommer, tar deg til sykehuset, en storybook søndag blir til et komplett mareritt. Var byen uaktsom ved ikke å rette opp fortauet? Hvem kommer til å betale for din tapte inntekter, mens du er healing? En situasjon som denne, krever en erfarne advokat, som vil vurdere fakta, og bestemme om en handling for personskade skal bringes tilbake. Dette krever spesielt, ekspertisen til en personlig skade advokat.


I de ovennevnte scenario er det svært sannsynlig en advokat vil sikre du mer monetær kompensasjon enn du kan gjøre for deg selv. Personskade, men er et spesialisert felt som krever en kvalifisert personskade advokat til å håndtere tilfelle.


Før du kontakter en advokat foreslår jeg at du klargjør følgende dokumentene:


1) Skrive ned så mye som mulig om ulykken selv, din skader, og eventuelle andre tap (for eksempel lønn) du har lidd som følge av ulykken.


2) Gjøre notater på alle som kan ha sett ulykken, eller som du kanskje har talt til, eller som har hjulpet deg.


3) Gå tilbake og prøv å samle bevis, bilder, øye-vitne utsagn, annen informasjon eller materiale som kan hjelpe din sak.


Når du har opprettet om det var et resultat av uaktsomhet, det er i din beste interesse å registrere dine krav så snart som mulig. Det er grenser for tid hvis du har tenkt på suing en regjering eller kommune. Hver stat har sine respektive lover om begrensninger, så sjekk med din egen tilstand på dette.


Personskade ofre med en sterk sak bør ikke må betale noen ut av lomma utgifter. Noen advokat verdt sin salt, vil ta med en personlig injurie sak på alternative basis. Dette betyr at advokat vil dekke alle utgifter under rettssaken, og ta hans avgift som en prosent av gjenopprettingen. Vanligvis varierer dette fra 1/3 og 1/2 av totalt skader. Det er det beste stedet å finne den riktige personskade advokaten, gjennom henvisninger. Spør venner eller slektninger, profesjonell advokater som ikke er spesialister i personskade tilfeller, men de bør lede deg i riktig retning. I tillegg, mest lokale bar foreninger har henvisning tjenester der navnene på advokater er tilgjengelige, ordnet etter juridiske spesialitet.


Som med noe, er forebygging den beste medisinen. Prøv å unngå situasjoner som kan være potensielt farlige eller skadelig. I sjeldne tilfeller når dette er uunngåelig, være sikker på at du følger de nødvendige prosedyrene, og ikke bli skremt av forsikringsselskaper, eller offentlige organer, ansette en personskade advokat og motta kompensasjon du fortjener.

No comments:

Post a Comment