Sunday, February 5, 2012

California-firmaet berettiget � hvor lang tid tar det ta å få godkjent?

Du har gjort din forskning, og du har bestemt på et foretak. Du er chomping på litt for å åpne en bankkonto, og kom i gang. Du filen din corporation eller LLC med ventetiden Statssekretær og wait…and wait…and. Hvor lenge er dette kommer til å ta?


California arkiveringen ganger


Den statssekretær i California kan være svært treg når det gjelder å godkjenne nye forretningsenheter. Når du arkiverer entiteten, kan du sitte rundt å tappe fingrene så lenge som to måneder. Etter to måneder, kan du ikke engang huske hvorfor du arkivert darn ting! Kan du unngå denne tid og fart killer? ja!


Den statssekretær i California har "jag arkiveringen" Alternativer for forming forretningsenheter. Først er en 24-timers jag at annonser $500 til arkivering prosessen, en kostnad som skulle egentlig bare gjennomføres Hvis du er desperat. Det andre alternativet kjører hele $15, og den har en snu tid av 7 til 10 virkedager. Ah, så dette er måten å gjøre det, sant? Næh, det ville være altfor lett!


Rush filings krever statssekretær alle filings skal gjøres i person. Hvis du ikke befinner deg i Sacramento, kan dette forårsake et problem. Så, hva gjør du?


Hvis du oppretter et aksjeselskap, kan du arkivere artiklene selskap på en filial av statssekretær. De fleste større byer har en gren, men du kan komme på til web-området for Statssekretær og finne din lokale grenen.


Dersom du skal stifte en LLC, gjør California ting vanskelig. Ingen logiske grunn tillater ikke statssekretær LLC filings gjøres ved avdelingskontorer. Denne policyen gjør absolutt ingen betydning, men hva skal du gjøre? Du kommer til å slå på sin egen spillet staten.


Rush LLC filings må være personlig Arkivert i Sacramento-kontoret til statssekretær. Policyen si ikke som må arkivere det personlig. Du kan bruker dette smutthull, til å ansette en tjeneste for levering av advokat i Sacramento til fil- og plukke opp artiklene av organisasjonen for din LLC. Du bare sende dem artiklene, i tillegg til arkiveringen og jag filing avgifter. Du kan forvente å betale tjenesten advokat en ekstra $50 til $75 for tjenesten.


California er en av de verste statene å gjøre forretninger. Statssekretær gjør alt som er mulig å gjøre filings vondt i the... Med denne informasjonen, kan du slå tabeller og slå dem på eget spill.

No comments:

Post a Comment