Thursday, February 16, 2012

En rask Guide til arbeidsgiveravgift

Begrepet arbeidsgiveravgift inkluderer faktisk personnummer skatt, Medicare skatt og føderale inntektsskatt. Arbeidsgiveravgift gir fordeler for pensjonerte arbeidstakere, funksjonshemmede personer forsørger, og det har en lønn avgift Sats på 6.2%. Det er en årlig maksimumsbeløp av arbeidsgiveravgift tilbakeholdt per ansatt. Avgifter knyttet til ansettelsesforhold er ikke holdes tilbake på beløp over inntekter-grensen. I 2004, inntekter grensen var $87,900, og den maksimale arbeidsgiveravgift var $5,449.80.


Medicare-skatt gir medisinske fordeler for bestemte enkeltpersoner når de nå alderen 65 og har en lønn skattesats på 1.45%.


Føderale inntektsskatt brukes til å finansiere nasjonale programmer som forsvar, utvikling og rettshåndhevelse. Alle ansatte må fullføre Form W-4, ansatt forskuddstrekk godtgjørelsesbeviset sertifikat, som brukes av arbeidsgivere lønn skatt avdelinger for å finne ut hvor mye føderale inntektsskatt tilbakeholde fra den ansattes lønn. Det finnes en rekke online lønns skatt kalkulatorer som ansatte kan bruke til å kontrollere om de har den rette mengden penger tilbakeholdt. Dette er like viktig å se hvis det er for lite arbeidsgiveravgift blir tilbakeholdt som for mye lønn å forsikre deg om at du ikke har noen ubehagelige overraskelser når du arkiverer selvangivelsen fordi du faktisk skylder mer skatt enn ble tilbakeholdt.


Mengden arbeidsgiveravgift som trekkes fra en ansatt blir sendt til den føderale regjeringen. Hvis arbeidsgiveravgift er tilbakeholdt, men ikke betalt til regjeringen, er ansatt dekket. IRS vil gå etter arbeidsgiver, men det er viktig å holde din sjekk stubs som dokumentasjon for tilbakeholdingen i tilfelle du får en feil W-2-skjemaet. En W-2-skjemaet er dokumentet som du vil motta i begynnelsen av februar eller mars som angir den totale mengden penger du har tjent, og hvilken del ble tilbakeholdt som arbeidsgiveravgift.


Hele problemet arbeidsgiveravgift kan virke forvirrende; spesielt for en første gangs arbeidsgiver men det er nok av bøker som kan bidra til å avklare prosedyrene involvert. Det finnes også en rekke nettsteder som tilbyr råd omkring alle aspekter av arbeidsgiveravgift fra en ansatt-perspektiv, i tillegg til en arbeidsgiver. Faktisk, det er svært få grå områder når det gjelder arbeidsgiveravgift og prosedyrer, prosesser og tidsfrister er svært godt satt ut og grundig dokumentert av en rekke kilder.

No comments:

Post a Comment