Tuesday, March 6, 2012

Hvordan velge en juridisk struktur For bedriften

Om du starter en liten bedrift fra hjemmet, eller åpne en ny, stor operasjon, må du bestemme hvilke forretningsstruktur er bedre egnet til deg og firmaets behov. Det finnes fire grunnleggende typer business strukturer: sole-proprietorships, partnerskap, selskaper og begrenset gjeld selskaper. Typen struktur du velger bestemmes av typen virksomhet du eier, størrelsen på virksomheten og mange andre individuelle aktører. For å gjøre det beste valget, er det vanligvis nødvendig å søke råd fra en advokat som spesialiserer seg på business lov.


Før rådgivning en advokat, men er det en god idé å forstå din alternativer. Det første alternativet, enkeltmannsforetak, kan bare brukes av en person som er den eneste eieren av selskapet. Det eneste unntaket til denne regelen er hvis eierne er mann og hustru. Det er en svært særegen fordel og en like karakteristiske ulempe i et enkeltmannsfirma. Fordelen til denne strukturen er at det er ingen juridiske krav nødvendig å forme den. Dette betyr at du kan opprette et enkeltmannsfirma for liten eller ingen kostnader og vedlikeholde det uten ytterligere papirene eller juridiske filings. Ulempen til denne strukturen er at enkelt som danner enkeltmannsforetak er selv ansvarlig for eventuelle gjeld som er pådratt av virksomheten. Hvis en kunde var å saksøke firmaet, kan for eksempel din personlige eiendeler brukes til å betale alle dom mot bedriften.


I et partnerskap to separate enkeltpersoner må eier virksomheten og enkeltpersoner må velge ikke å innlemme. Som med et enkeltmannsfirma, ingen juridiske filings kreves for å etablere denne forretningsstruktur, men det anbefales sterkt at du på det minste utkastet en avtale mellom alle parter involvert. Dette dokumentet eller kontrakt kan være utarbeidet av partnerne, men det er mer fordelaktig å ha en advokat som spesialiserer seg i virksomheten lov tegne den opp for deg. Hvis du velger å tegne opp kontrakten selv, husk å ta med informasjon om den økonomiske ansvaret av hver partner, vilkårene for deling av fortjeneste og tap og ansvar i beslutningsprosesser for hver partner.


Hvis du tenker på å velge et selskap som virksomheten struktur er det viktig å vite at hver stat fremlegger sin egen krav til dannelsen av en bedrift. For detaljer om disse kravene er det best å ta kontakt med en advokat.


Fordelen ved å organisere en bedrift er at ansvar for selskapet er begrenset til bare hva en person setter i selskapet. Dette betyr at hver individuelle eieren ikke har å bekymre deg om hans eller hennes personlige økonomi eller aktiva beslaglagt for å betale gjeld for selskapet.


Ulempen til å eie en bedrift er tiden det tar for å opprettholde en. I et firma, må selskapet velge en styret, skrive artikler selskap og utstede aksjer. Eierne må også delta aksjonær møter og følge firmaets retningslinjer for alle mens forretningsvirksomheten. Med mindre du eier et stort selskap med flere ansatte, er en bedrift vanligvis ikke nødvendig.


Kanskje er den beste forretningsstruktur et selskap med begrenset ansvar. Denne strukturen inneholder fordelene med hver struktur og minimere ulempene. For eksempel i et begrenset ansvar selskap, eierne er ikke holdt personlig ansvarlig for selskapets gjeld, men de er fortsatt i stand til å kjøre sine selskap uten utstede aksjer eller holde bedriftsmøter. Den største ulempen er at det er juridiske krav for å opprette en limited liability company og en advokat må gjøre papirarbeidet nødvendig å opprette en.


Som med alle juridiske avtaler, er det mange, vanskelige spørsmål du bør huske på når du foretar en avgjørelse. Uansett hvilken type forretningsstruktur du er sannsynlig at du velger, er det best å se en advokat for råd om hvilke struktur med tilbud firmaet beste skatt situasjonen samtidig gir beskyttelse for dine eiendeler.

No comments:

Post a Comment