Tuesday, April 10, 2012

Asbestos Litigation fakta

Hva er asbest Litigation?


Asbestos søksmål eller Mesothelioma Litigation refererer til juridisk bistand til Mesothelioma ofre. Mesothelioma er en kreft som er forårsaket av eksponering til asbest. Det påvirker hovedsakelig foring av lungene og organer i bukhule. Asbestos søksmål hjelper ofre for å søke erstatning fra sine arbeidsgivere (Hvis asbestos eksponering var okkupasjon relatert) eller fra produsenter av asbest som inneholder produkter. Erstatningen kan være for skader som er knyttet til medisinsk utgifter, tap av inntekt og smerte og lidelse endured av offeret.


Farene ved Mesothelioma


Mesothelioma påvirker Nikasil av lungene og buk og kan påvirke hjerte og Reproduktiv organer. Mesothelioma forårsaker shortness av pusten, brystsmerter og vedvarende hoste. Farlig faktum om Mesothelioma er at det kan ligge uoppdaget i offeret body opptil 20-50 år. Gjennomsnittlig overlevelse-tid for mesothelioma ofre er ikke mer enn 12-24 måneder... Ca 70-80% av personer som lider av Mesothelioma har en historie med eksponering for asbest. Asbestos søksmål er regress som er tilgjengelig for mesothelioma ofre for krav om erstatning for deres lidelser.


Effekter av asbest på menneskers helse


Asbest er fibrøst materiale som enkelt disintegrates i små partikler som flyter i luften. Arbeiderne, deres familier eller som fortsatt i nærheten av en asbestos industri er sårbare overfor asbestos sykdommer inkludert mesothelioma kreftformer. Disse partikler slå seg ned i lungene og luftveiene og forårsake asbestos sykdommer. Asbest ble hovedsakelig brukt i konstruksjon, kjeler, jernbane, verft, isolasjon og i en rekke produkter på grunn av sin stabilitet og brann motstandsdyktig egenskaper. Voksende nummer av asbest søksmål har trukket oppmerksomhet til onde påvirkes av asbest på menneskers helse.


Juridisk bistand for Mesothelioma ofre


Hvis du har utviklet Mesothelioma eller andre asbestos sykdommen skyldes eksponering for asbest på arbeidsplassen eller andre grunner, er du berettiget til Mesothelioma kompensasjon. Erstatningen er imidlertid tilgjengelig for ansatte som står overfor risikoen for asbestos eksponering under og etter 1940-tallet. Folk som bor i bygninger har asbestos materialer eller ved hjelp av asbestos basert produkter kan kreve erstatning hvis de utvikler symptomer på Mesothelioma og asbestos sykdommer. Du kan arkivere en asbest søksmål ved hjelp av en kvalifiserte og erfarne asbestos advokat Hvis du har utviklet Mesothelioma skyldes eksponering for asbest. Asbestos søksmål advokater hjelpe ofre å maksimere krav beløpene og bidra til å beskytte sine interesser i asbestos tilfelle.

No comments:

Post a Comment