Tuesday, April 17, 2012

Levende tillit fra en annen vinkel

En tid siden, gjort Kongressen visse endringer i eiendom skatt. Som et resultat av endringene, effektiv januar 2004, hvor skatt gratis økt til $1,500,000. (Tilbake i 1997 var det $ 600 000.) Dette gjør at et ektepar å forlate et minimum av $ 3 000 000 skatt gratis.


Din gjenkallelig bor stoler trenger ikke å endres for å inkludere disse endringene.


Det finnes imidlertid andre utbygginger som kan være hensiktsmessig å vurdere.


1. Du kanskje vil vurdere en dynastiet bor stoler. Fordelen med å bruke generasjonen som hopper over avgiftsfritaket er større i løpet av den grantor liv. En gang egenskapen er overført til et dynasti som bor tillit, alle takknemlighet og akkumulert inntekt generert av egenskapen til grantor's død blir unntatt fra skatt så lenge det fortsatt i bor stoler. Dette er i utgangspunktet en voksen opp mindre bor stoler.


2. Et annet nyere utvikling er verdt å vurdere. Siden etter at en ektefelle dør, overlevende har full kontroll over den gjenlevende ektefelle lever stoler, inkludert retten til å endre mottaker (gjennom generelt Power of avtalen), er det viktig å sikre at barn fra første ekteskap arver sine fortjent delen.


Dette er hva som kan skje. Du dør. Din leve stoler deler inn i to eller tre aksjer. Din kone, som har kontroll over leve stoler, tilbringer halvdel av eiendom, remarries, og etterlater hennes halv til nye ektefelle (ikke din intensjon). Du kan diskutere dette nå med din ektefelle og finner ut at eiendeler som du har kjøpt i løpet av ditt liv sammen hører til dere begge. Mens du fortsatt vil ha din ektefelle å være lykkelig og kanskje selv måtte, du gjenstandene felles skal arves av barna, ikke den nye ektefellen.


Det er mulig med en - B - C bor stoler holdt av mest ektepar-standarden.

No comments:

Post a Comment