Thursday, April 12, 2012

Estate Planning�s problemer som er løst

En levende klarering kan løse mange av problemene i Estate Planning. Nedenfor finner du noen av situasjonene hjulpet av forsiktig estate planning.


Tinglysing problemer. Tinglysing er systemet brukes av staten til å håndtere din eiendom. To hovedfunksjonene tinglysing er å identifisere de rettmessige arvingene til eiendommen og del størrelsen som skal motta hver arving, og til å erstatte navnet ditt med det av arvinger på juridiske tittelen for egenskapen. Antar du ikke har noen form for gjenkallelig bor stoler ordninger, men du har en vil, staten vil kunne finne ut rettmessige arvinger, og delen av din eiendom vil motta. Hvis du ikke har selv en vil, staten vil avgjøre om hvem og hva porsjons hver arving vil motta, ved hjelp av sine egne prosedyrer. Når du er borte, er dessverre, den eneste måten egenskapen-eierskap kan være re-titled gjennom domstol tinglysing prosedyrer og tilsyn.


Prøv å unngå tinglysing fordi det kan være en tidkrevende og kostbar prosess for arvinger. Tinglysing kostnader kan spise unna en tiendedel av din eiendom, selv en liten eiendom. Dette oppretter en byrde for arvinger og en emosjonell renne også. Tinglysing fører noen ganger til rettssaker som kan føre til familien slag og selv ignorere dine ønsker helt. Tinglysing er også en offentlig hendelse, og hindrer at familien å holde sin virksomhet privat. Videre, det kan fortsette For år og gir ikke den emosjonelle og finansiell relieff du ønsker å forlate bak deg om gangen når det ville være mest nyttig for de som du ta vare på.


En levende tillit er en god familie eiendom planlegging verktøyet å unngå tinglysing. En levende klarering unngår tinglysing ved å slå over tittelen på din eiendom til gjenkallelig levende klareringen før vår død. Levende klareringen anses å være den rettmessige eieren av eiendommen for tittel overføring formål, men du har full kontroll over egenskapen under livet.


Når du dør, sørger for trustee som du valgte i din levetid for overføring eller betaling til arvinger du angav i gjenkallelig levende klareringen. Som du vil se senere, har du en stor mengde kunne angi detaljene for disse betalinger og overføringer. En flott ting om en gjenkallelig bor stoler er at når din død trustee kan håndtere alt raskt og bare uten advokater, overdreven kostnader, forsinkelser eller domstol tilsyn.


Felles leieforholdet eierskap problemer. Gifte par og barnet kombinasjoner er det noen ganger å velge felles leieforholdet med rettighetene til survivorship som deres metode for å holde tittel til både eiendomsmegling og finansielle eiendeler. I denne metoden, når én felles eier dør, vil overlevende felles eieren eller eierne automatisk motta din interesse i egenskapen uten tinglysing. Denne teknikken unngår tinglysing.


Den har noen mulige problemer, men.


Ett problem er at du og dine felles leietaker er gjensidig ansvarlig for hverandres gjeld og hvis andre halvdel innebærer en dom eller skatt lien, kan du miste din eiendom også. Eller, hvis felles leietaker er barnet, bør den underordnede skilsmisse ektefelle, kan få din eiendom i skilsmisse utligningen. Videre, når du dø, og la dine eiendeler til ektefellen overlevende gjennom felles leieforholdet, din ektefelle kan gi bort din eiendom til en ny souse eller lover og forlate barna eller andre arvinger med ingenting fra din eiendom.


Det er også mulig at tinglysing ikke vil unngås død ektefellen felles leietaker fordi vedkommende ikke har gjort noen eiendom planlegging å unngå tinglysing.


En gjenkallelig levende tillit er en av de beste måtene å holde egenskapen tittel, fordi den kan unngå alle problemer som er nevnt ovenfor.


Incapacitation problemer. Siden en bli incapacitated eier ikke er i stand til å formidle tittel eller signering juridisk bindende dokumenter, når en eiendommen eier har enten enkel eller felles leieforholdet eierskap og blir deretter mentalt bli incapacitated, er egenskapen i en juridisk mellomstatus. For å selge, eller til å leie eiendommen, er det ofte nødvendig å få en dyr og tid forsinkelser domstol conservatorship fremgangsmåte. En gjenkallelig levende tillit er den mest omfattende måten å håndtere incapacitation problemer. En enkel enhet som er kjent som en holdbar fullmakt kan også ta vare på problemet i noen tilfeller.

No comments:

Post a Comment