Monday, April 23, 2012

Barn varetekt avtalen og avgifter

En underordnet varetekt avtale kan ha alvorlige konsekvenser på arkiveringen din skatt og skatter generelle. Dette problemet bør tas med din advokat eller med din regnskapsfører mens du går gjennom prosessen med å forhandle eller samt tvisteløsning barn varetekt eller en skilsmisse avtale. Vente til etter at du har avsluttet en underordnet varetekt avtale å undersøke virkningen skatt er ikke adviseable.


Staten loven på barn varetekt dikterer ikke hvem får skattefradrag. Hvis din barn varetekt avtalen er helt stille i denne saken, har forelderen med primær bolig eller eneste varetekt alle fordelene skatt tilgjengelig gjennom barn. At partiet vil kunne hevde barn som fradrag, og så videre. Dette kan være et betydelig problem. Det er foreldre som bare antar at hvis de betaler tusenvis av dollar per år i støtte, vil de kunne ta barn som fradrag. Ikke så. Dette er utrolig viktig når du tenker på at alle barn støtte betalinger er ikke skattemessig fradragsberettiget til betaler, og de er ikke skattepliktig til mottakerne overordnede.


Dermed når forhandling kontraktstiden barn cusody, må du ta opp spørsmålet om hvordan varetekt struktureres og som vil motta skattemessige fordeler. Denne forhandlingen bør være en del av en samlede finansielle ordningen som omfatter en vurdering av alle problemer, inkludert barn varetekt, barnet støtte, eiendom, alimony, og skatt innvirkning.


Muligheten til å kreve leder av husstanden istedenfor giftet seg med innlevering separat eller selv innlevering enkelt kan være utrolig viktig å din totale ordningen med skatt. Hvis du har din barn for mer enn 50% av tiden, kan du kreve leder for husholdning. Dermed skal leder for husholdning skatt arkiveringen være en del av generelle negiating disposisjonen i en skilsmisse eller separasjon situasjon. En underordnet varetekt avtale som er stille i denne saken er egentlig ikke et godt forhandlet eller skriftlig avtale.


Din barn varetekt avtalen kan løse dette problemet på en rekke måter. Hvis din barn varetekt avtalen gir for felles delte varetekt, må det staten som har barn for 50% av tiden. Hvis du har to barn, kan du dele det slik at hver overordnede har muligheten for fiing for leder av husholdning. Hvis du bare har felles varetekt, og en av foreldrene har residential varetekt, kan du likevel gi en leder for husholdning fradrag til den andre av foreldrene av ordlyden avtalen på en måte som tillater at arkiveringen.


Det er andre skattemessige fordeler til foreldre som må vurderes når forhandle en underordnet varetekt avtale. Mange eller de fleste av de skatt fordeler er variabel alt etter annonsen din inntekt om kan du kreve barn eller barn som fradrag. Hvis du er virkelig tenke gjennom din barn varetekt avtale, vil du håndtere alle disse fordelene. Målet bør være å maksimere alle tilgjengelige fordeler for begge parter, noe som gir en samlede virkningen av svært fordelaktig skatt til deres barn varetekt avtale.

No comments:

Post a Comment